Ko će igrati levog beka Partizana u Kuli?

Zbog obnovljene povrede Lazevskog, Stanković je jedino rešenje. Moguće da Lazar Marković još jednom meč počne sa klupe?!

  • 0

Partizan u nedelju igra protiv Hajduka u Kuli, a Avram Grant, osim navijača, "na glavi" ima problem u vidu pozicije levog beka. Na konferenciji za medije povodom nedeljnog meča u vojvođanskoj ravnici, Izraelac nije siguran u to da zna tačno ko će delovati po levom boku zbog povreda.

- Videću posle popodnevnog treninga kakva je situacija sa Lazevskim. Posle derbija opet je imao problema sa povredom - rekao je Grant.

"Crno-beli" još neko vreme biće bez Vladimira Volkova, koji se povredio protiv Jagodine, pa Vojislav Stanković može s pravom da računa na to da će biti starter u prvenstvenom meču posle "sto godina".

Trener šampiona svestan je toga da svaka ekipa protiv "crno-belih" grize iz petnih žila, ali očekuje početak uspešne serije.

- Biću zadovoljan sa četiri pobede u narednom periodu. Ipak, koncentracija je usredsređena na Hajduk. Samo pristup meč po meč može da nam donese uspehe - rekao je Grant.

Izraelac je istakao da zna da je Zoltan Sabo, trener Kuljana, bivši igrač njegovog tima, ali je izneo i opažanje da je u srpskom fudbalu video nešto što ranije nije nigde video.

- Ovde protiv Partizana i klupa protivnika navija protiv vas - rekao je Grant.

Indirektno, Grant je najavio i da će Lazar Marković verovatno drugi meč uzastopno početi sa klupe, što se nimalo ne dopada navijačima.

- Dijara i Eduardo su bili slabiji na pripremama, ali su se u poslednje vreme pokazali dobro.  Moramo da pazimo na Lazara, on je dobar, ali je vrlo mlad igrač - rekao je Grant, istakavši da nije bitno da li će meč početi sa jednim ili dva špica, već da je od prvog minuta važna namera da se pobedi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA