ALAL MU VERA: Ima tek 18 godina, a toliko utakmica je odigrao za Partizan!

Mladi Andrija Živković na meču protiv Asterasa proslavio jedan lep jubilej

  • 4

Mladi fudbaler Partizana, Andrija Živković proslavio je jedan lep jubilej na utakmici protiv Asterasa. Talentovani krilni napadač odigrao je svoj 50 meč u seniorskoj konkurenciji u crno-belom dresu, što je svakako za pohvalu s obzirom da on ima tek 18 godina.

Punoletan je postao tek pre nekoliko meseci, a već bi mogao da se svrsta u iskusnije igrače, jer dobro se zna da i mnogi stariji od njega nisu uspeli da skupe toliko nastupa.

Talentovani dribler je debitovao u prvom timu na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca 25. avgusta 2013. godine kada su crno-beli pobedili 5:1, a on je dobio priliku u poslednjih 25 minuta da pokaže šta zna što je i učinio postigavši pogodak.

Od tada uspeo je u Superligi Srbije da odigra 35 mečeva na kojima je postigao šest pogodaka i imao jednu asistenciju, dok je u evropskim takmičenjima nastupio 11 puta i ostvario  dve asistencije, a u Kupu Srbije ima četiri nastupa.

Svojim talentom već je uspeo da privuče pažnju mnogih evropskih klubova pominjao se njegov odlazak u Benfiku, a poslednjih dana se pojavila informacija da je on već sada igrač kiparskog Apolona odakle će put nastaviti u nekom od jačih evropskih timova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragi

    12. decembar 2014 | 10:43

    Pa on je prodat tako da je bivši igrac grobarski

  • Savica

    12. decembar 2014 | 14:21

    Talenat sa jednim golom za 9 meseci. Bolji prosek ima Zvezdin i Terzicev Falkaaaaaooo.,.. devet meseci nula golova.

  • Baki

    12. decembar 2014 | 15:56

    U nasoj beton ligi svi su profesionalni fudbaleri.... Navijam za Zvezdu a gledao sam sinoc Partizan protiv onih Grka, i u drugo poluvreme sta je promasio onaj partizanovac neznam kako se zove..... Pa ljudi ja razumem svako pravi greske ali ovo su dokaz da u nasoj ligi igraju samo tatini sinovi a ne neko ko zna da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA