Bivši Partizanov omladinac spašava Zvezdin napad? (VIDEO)

Navodno, već je ostvaren kontakt sa 32-godišnjim napadačem, koji je nastupao u karijeri za 16 klubova

  • 14

Nekadašnji član omladinske sekcije Partizana Miljan Mrdaković mogao bi u narednom prelaznom roku da pojača napad Crvene zvezde.

Prema saznanjima "Novosti", čelnici kluba sa "Marakane" kontaktirali su sa olimpijskim reprezentativcem Srbije iz 2008. godine, kom je istekao ugovor sa singapurskim Tampinesom, za koji je na 17 mečeva postigao devet golova.

U karijeri je ovaj 32-godišnji fudbaler promenio 16 klubova: Anderleht, Endraht, OFK Beograd (u dva navrata), Gent, Salcburg, Metalist, Makabi Tel Aviv, Vitorija Gimaraješ, Šandong Luneng, Apolon Limasol, Etnikos, AEK Larnaka, Đangsu, Enosis, Verija i pomenuti Tampines.

Mrdaković je naponu je snage, pišu "Novosti", ali Zvezda mora da se približi njegovim finansijskim uslovima.

Kandidati za pojačanja sje prema istom izvoru i Džošua Parker (Domžale). Desni bek Napretka Miloš Cvetković će takođe put "Marakane" tokom naredne nedelje, isto se očekuje i od Dušana Anđelkovića. Za Radeta Krunića pita se Verona i u najboljem slučaju mogao bi da dođe na pozajmicu do kraja sezone, zaključuju "Novosti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    12. decembar 2014 | 04:30

    Mrdakovic je poceo da igra fudbal u F.K. Radnicki iz Nisa Pa je kao kadet ili omladinac otisao u Partizan. Nije mi jasna jedna stvar, zasto niko ne spominje te klubove odakle su stvarno momci dosli u Zvezdu ili Partizan. Ovako ispada da su svi fudbaleri iz Srbije ponikli u ta dva beogradska kluba.

  • Severac

    12. decembar 2014 | 04:43

    Mlad i perspektivan igrac. BRUKA

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    12. decembar 2014 | 10:28

    Da nije zalosno bilo bi smijesno. Imam osjecaj kao da neko namjerno ovo radi da jos vise narusi Zvezdin ugled. Igrao u Singapuru?! Na kakve grane je pao nas fudbal. Partizan ce biti sampion, ali ova titula mi nece biti draga kao neke prethodne. Treba biti realan pa priznati da je sve ovo jedna velika tuga i zalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA