Da li Terzić ima podršku navijača na Marakani? (FOTO)

Jasno je da će od ovih izbora Zvezdan Terzić dobiti mnogo veća ovlašćenja na Marakani, ali s obzirom na to da je samo 300 članova kluba glasalo na izborima, pitanje je šta navijači misle o svemu ovome. Zaista, šta vi, kojima je crveno-belo u srcu, mislite o tome?

  • 24

Godinama unazad glas navijača Crvene zvezde bio je od presudne važnosti prilikom donošenja određenih odluka, a retko kad smo imali priliku da vidimo kako Delije ćute, odnosno ne oglašavaju se. Međutim, poslednji izbori na Marakani su dokazali da je i to moguće.

Nešto više od 150 članova kluba glasalo je prilikom izbora Svetozara Mijailovića za predsednika kluba, što je višestruko manje nego na prethodnim gde se okupilo oko 35 odsto u maju 2012. godine, kao i 23.7 odsto prilikom povratka Dragana Džajića.

Da li to znači da Delije nisu bile za Mijailovićevu kandidaturu ili je posredi nešto drugo? Elem, njihova reč je izostala, iako su neposredno pre izbora posetili Zvezdana Terzića, navodno tražeći da Petar Škundrić podnese kandidaturu za predsednika.

Jasno je da će od ovih izbora Zvezdan Terzić dobiti mnogo veća ovlašćenja na Marakani. Za njega je rezervisano mesto generalnog direktora, a i sam vd. generalnog sekretara je spreman da preuzme veću odgovornost.

- Trebaće mi podrška Upravnog odbora, ali i svih zvezdaša, posebno na Skupštini kluba. U narednih godinu dana Crvena zvezda može da prepolovi dug od 50 miliona evra, i da u naredne tri godine igra Ligu šampiona - istakao je Terzić, a upravo tada će se videti koliku podršku Delija ima s obzirom na to da se veliki broj navijača nalazi u Skupštini.

Od dolaska Terzića u klub, Delije se nikada nisu javno oglašavale da li su za ili protiv. Bez obzira što su često pre toga znali da kažu ''da'' ili čak ''ne'' raznoraznim ljudima. Koliko mogućim funkcionerima toliko i fudbalerima koje nisu želeli na Marakani.

Ipak, to što ćute u javnosti ne znače da razgovaraju. Samo sedam dana po dolasku u klub, Terzić je obavio razgovor sa viđenijim ljudima sa severne tribine.

- Na sastanku su bile sve vođe navijača i ja sam prezadovoljan tim razgovorom. Želeo sam da se dogovorimo kako ćemo dalje da sarađujemo. Bilo je 11 vođa i izneo sam im sadašnje stanje i moj plan kako da funkcionišemo. Jasno su mi stavili do znanja da oni nemaju nameru da rukovode klubom - istakao je Terzić tada.

Možda upravo u tom razgovoru i leži odgovor na ranije postavljeno pitanje. Ko zna, možda je upravo u avgustu ove godine načinjen dogovor i napravljen plan za dalje funkcionisanje, tako da Delije i nemaju potrebu da se više oglašavaju. Dovoljno je da čekaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. decembar 2014 | 15:53

    Bibliotekar sa MRAKane..XXAAXXAA..Dobitna kombinacija za propast pecurkanaca,umesto treninga-biblioteka..XXAAXXAA..Ubi ih terza !!! A sto se podrske tice,VAS NIKO NIJE NISTA NI PITAO,TERZA JE POSTAVLJEN ZARAD "STAROG DUGA" i po DIREKTIVI ORGANA...Skupilo se kod VAS SVEGA,OSIM LJUBAVI,COJSTVA I JUNASTVA !!! TRECA LIGA VAPI ZA DEVASTIRANIM SVETSKIM SHAMPIONOM U PRAVLJENJU DUGA OD VLASTITIH LEGENDI !!! ..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Deda

    13. decembar 2014 | 14:28

    Za godinu da prepolovi dug od 50.000.000,tacnije 55.000.000? Ako uradi isto kao i kk onda moze... Samo napred fk Naprednjak...

  • Cigi

    13. decembar 2014 | 13:26

    Ja sam od moje Zvezde letos digao ruke posle pune 42. godine aktivnog pristvovanja na utakmicama. Ovo više nije ni Zvezda, ni fudbal, ni Srbija. Ovo je neka država koja nema veze ni sa čim. Moje vreme je prošlo. Sve što nas okružuje je laž, prevara i farsa. U svim segmentima života. Ljudi u pamet se uzmimo dok još ima makar i minimalne šanse za opstanak. Svaki dan oklevanja vodi u nepovrat. I ovo važi da ponovim za sve segmente života. Najmanje je tu važan i bitan sport. Opstanak je u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA