Radonjić: Zadovoljan sam jer možemo da igramo sa svima

Znali smo da će Olimpijakos sa iskustvom i kvalitetom koji ima, odlično i čvrsto odigrati u četvrtoj četvrtini, rekao je trener Zvezde

  • 16

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, rekao je posle poraza od Olimpijakosa (64:59) u Atini da je njegov tim još jednom pokazao da može da igra sa svakim u Evropi i na svakom terenu.

- Imali smo šanse da učinimo završnicu neizvesnom, ali nismo imali dobru završnicu, pa je došlo do toga da je Olimpijakos slavio pet razlike, ali sam najviše zadovoljan time što možemo da pariramo najboljim ekipama Evrope, bez obzira na to da li igramo kod kuće ili na strani. - smatra Radonjić.

Zvezdin trener dodao je da ne razmišlja o pojačanjima.

- Imamo najmlađi tim u Evroligi i sa tim opredeljenjem smo se pokazali ovako kvalitetnim i zato smo srećni, tako da će nastaviti sa timom koji je dosta toga pokazao, da može da bude konkurentan najboljima u Evropi. Od svih mladih će se kroz teške utakmice sprovesti ubrzani proces sazrevanja i napretka, što će njima biti velika škola - poručio je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gde je istina

    13. decembar 2014 | 03:45

    Sa skromnim budzetom za evropske prilike i verom u mlade srpske košarkaše do evropskih visina! Velika podrška CRVENOJ ZVEZDI! Ali ako se ukaže prilika za f4, jedno vrhunsko pojačanje je potrebno! Za sada imamo kvalitet za 1/4f! GAZI ZVEZDOOOOO

  • ma nemoj

    13. decembar 2014 | 00:34

    barse,reala,makabija,fenera,panatenaikosa,efesa,ma da kako da ne,

  • pecolini

    13. decembar 2014 | 00:47

    Da igrate možda, ali dok si ti trener ,da pobedite nikada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA