U PARTIZANU SAGLASNI: Slobodna bacanja su nas odvela u poraz!

Kapiten Milosavljević i pomoćni trener Gašić nisu imali dilemu kada je u pitanju uzrok poraza protiv Zadra

  • 5

Košarkaši Partizana doživeli su šesti poraz u ABA ligi nakon drame u Zadru (69:68), a ono što je došlo glave srpskom šampionu svakako je veliki broj promašenih slobodnih bacanja.

Upravo je poslednji penal i koštao crno-bele produžetka, a promašili su ih čak 13. Kao i 21 šut za tri poena.

- Promašili smo previše slobodnih bacanja i otvorenih šuteva za tri poena, a nažalost na kraju nismo imali ni sreće. Čestitam Zadru na pobedi, a mi se okrećemo sledećoj utakmici - rekao je kapiten Milosavljević, dok se na njegove reči nadovezao i pomoćni trener Gašić:

- Nisam zadovoljan kako smo izgledali većim delom susreta. Pre svega, promašili smo previše penala, što je nedopustivo na ovako mali broj koševa. Zadar je određenom razdoblju imao kudikamo kvalitetniji napadački skok nego mi, a zna se da energiju i snagu crpimo upravo iz skok igre.

- U pojedinim fazama nismo na kvalitetan način odgovorili na dozu agresivnosti i čvrstine koju je Zadar nametnuo. Imali smo velikih problema u organizaciji igre, a kada smo uspostavili ravnotežu i postigli nekoliko laganih poena, oni su bili u problemima. Do kraja smo verovali u pobjedu i došli u situaciju da izborimo produžetak, možda i pobedu da smo uhvatili poslednju loptu pod košem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ноле

    14. decembar 2014 | 00:53

    Јесте купили нове картице у матици ?

  • Bane

    13. decembar 2014 | 23:34

    Cuj saglasni....pa to bi i corav video....ali ko je kriv...alooooooooooooiii!!!!!pa nisam ja sutirao iz Loznice.....sramota breeeeeeee!!!!!!

  • bojan

    13. decembar 2014 | 23:39

    Kako je divno kad je neko saglasan... :-)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA