Kako će Zvezda do rekorda ABA lige bez tandema Vilijams - Marjanović?

Trener crveno-belih suočen sa kadrovskim problemima i najverovatnijim odsustvom Vilijamsa i Marjanovića u meču sa Igokeom

  • 8

Ukoliko u ponedeljak u Pioniru savladaju Igokeu košarkaši Crvene zvezde izjednačiće rekord Olimpije kada je najbolji start regionalne lige u pitanju. Međutim, već upisanu pobedu izabranici Dejana Radonjića moraće da ostvare bez Markusa Vilijamsa, a možda i Bobana Marjanovića.

Amerikanac je lakše povređen iz razloga što se u poslednje vreme zbog odsustva Jokića previše trošio i na parketu provodio više vremena od predviđenog.

- Potrošnja igrača je velika i zbog toga dolazi do problema. Vilijams je neizvestan za utakmicu, iako ne bi trebalo da je u pitanju veći problem - rekao je crnogorski stručnjak i dodao da Markus nije jedini neizvestan za meč sa timom iz Laktaša.

- Bobi je bio na treningu i mislim da će biti spreman - naglasio je Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анатолиј

    14. decembar 2014 | 15:50

    Боби је најбољи центар евролиге и најдоминантнији центар кога је србија икада имала боби и митровић су благо србије будућност србије

  • Dzi

    14. decembar 2014 | 15:02

    Kao da u najmanju ruku igramo sa Realom ili Makabijem. I bez njih dvojice Zvezda je za 2 klase ispred Igosa i jaca od svih aba ligasa.

  • skuntelar

    14. decembar 2014 | 15:03

    sta im radi ovaj Radonjic unisti ih sa povredama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA