SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA: Oštećeni smo, protiv Zadra nam je sudio čovek sa hrvatskim pasošem!

Crno-beli su se žalili na odluke sudije Obradovića, koji je prema rečima Dragana Todorića deset puta presudio na Partizanovu štetu

  • 24
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Duško Vujošević i Dragan Todorić Foto: Marko Todorović

Košarkaši Partizana poraženi su od Zadra u meču 12. kola ABA lige u neizvesnoj završnici, a sportski direktor crno-belih Dragan Todorić, osim u lošem procentu šuta, razlog za poraz nalazi i u sudijskim odlukama.

- Uvek gledamo koje su naše greške i kako da ih ispravimo, i kad pobeđujemo i kad gubimo. Ali, ovog puta ne mogu da prećutim greške sudije Obradovića. U povratku u Beograd gledali smo snimak, na kome se jasno vidi da je deset puta presudio na našu štetu, još od prvog faula u napadu Pavlovića - rekao je za "Novosti" Dragan Todorić.

- Ne znam zašto ga je Aleš Kramnikar, komesar za delegiranje sudija, imenovao za jednog od arbitara meča u Zadru. Pa, poznato je da Obradović, iako rodom iz BiH, poseduje i hrvatski pasoš, njegova sestra je udata za bivšeg igrača Zadra.

Sportski direktor crno-belih smatra da na sve prbleme koje klub ima neko želi dodatno da im oteža posao.

- Uvek smo se trudili da dostojanstveno pričamo o svemu. Ovog puta nam je nejasno, zašto je on delegiran i to za meč izuzetno važan za nas da bismo nastavili napredak ka poziciji koja vodi u plej-of. Pa, bilo je još dvadesetak slobodnih sudija. Mislim da bi bilo koji arbitar iz Hrvatske bolje sudio nego Obradović. Očigledno je da na sve probleme koji prate Partizan poslednjih godinu dana i s kojima se borimo, neko smatra da smo uspesima dosadili i da je došao trenutak da nas „skinu“ - zaključio je Todorić.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nk - istina- delija

    15. decembar 2014 | 00:19

    Eto slucajno sam iz niksica, i slucajno sam trenirao kosarku i bio u tom svijetu, i slucajno znam da je sudija vojinovic okoreli, teski grobar, pa bih pitao ove strucnjake koliko utakmica vas je pogurao sudija vojinovic i sta je kao vatreni navijac dobijao zauzvrat, dresove, salove, sta? Ne tazumijem?!

  • Bandzi

    15. decembar 2014 | 00:12

    Znači vas sudija! ccccc

  • Grobar

    15. decembar 2014 | 00:48

    ali covjece !!? sutali smo slobodna i trice katasttrofa ako dodamo suta za dva poena 100 koseva smo fulili hladno !!! a izgubis pola poena .kakve crne sudije covjece ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA