Fofana vodi za najboljeg igrača Partizana, Grobari glasaju i za Trajkovića!

Napadač iz Obale Slonovače trenutno ima najviše glasova u izboru za najboljeg fudbalera crno-belih u 2014. godini

  • 2

Ismael Beko Fofana je definitivno miljenik navijača Partizana! Iako je malo igrao tokom jesenjeg dela sezone, napadač iz Obale Slonovače nalazi se na vrhu liste glasanja za najboljeg fudbalera srpskog vicešampiona u 2014. godini.

Više od 50 odsto glasača dalo je prednost Fofani u odnosu na najboljeg strelca Petra Škuletića i kapitena Sašu Ilića. Do 15. decemba u osam ujutru, za Fofanu je glasalo 3.483 navijača, Škuletič je dobio 1.417 glasova, a Ilić 533 glasa.

Fofana je od dolaska u Partizan prirastao za srca Grobara koji su se nekoliko puta i sukobili sa trenerom Markom Nikolićem. Retko kada prođe meč, a da se sa tribina ne začuju povici ''Uvedi ga.'' Ove sezone je dva puta tresao mreže protivnika u prvenstvu i jednom u kupu.

Zanimljivo na osmom mestu, sa 62 glasa, nalazi se oterani štoper Branilsav Trajković čiji je crveni karton protiv Ludogoreca praktično koštao crno-bele plasmana u plej-of za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    15. decembar 2014 | 09:28

    Molim svakako o ovom obavjestite G dina Nikolića.mislim na trenera

  • .

    15. decembar 2014 | 13:52

    Ne znam ni kako da glasam piše da treba pritisnuti prazan polje. Kada to uradim pojavi se zelena tačka u njemu ali idalje (kao) nisam glasao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA