ZAJEDNO, KAO NEKADA: Fudbaleri Zvezde i Partizana u provodu! (FOTO)

Grujić, Pantić i Lukić su pre svega prijatelji, a rivalstvo između njih ostaje na profesionalnom nivou

  • 7

Došla su vremena da je prava retkost videti fudbalere Partizana i Crvene zvezde da se van terena, "u civilu", druže i provode vreme zajedno.

Zato je fotografija na kojoj su mladi fudbaler crveno-belih Marko Grujić i igrači Partizana Danilo Pantić i Saša Lukić, posebno interesantna.

Njih trojica zapravo često idu u provod, a prema priloženoj fotki, vidi se da su ovi momci pre svega prijatelji, i da je rivalstvo između njih ostaje samo na profesionalnom nivou.

Isto je potvrdio Grujić.

- Nas trojica smo stvarno dobri drugari i prijatelji. Nema razloga da krijemo to. Često se viđamo i stvarno ne vidim ništa loše u tome. Naravno, često se i prozivamo jer igramo u Zvezdi i Partizanu. Njih dvojica trenutno dominiraju u tim prozivkama zbog stanja na tabeli, ali vratiću im sigurno u maju - rekao je "Kuriru" Grujić, kom su Pantić i Lukić inače i saigrači u U19 reprezentaciji Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    15. decembar 2014 | 12:57

    Ako mozete videti njihove instagram profile, mozeti videti mnogo slika s pokojnom Anastasijom cije su slike doticni kacili, tugovali i i slicno. Bas ih je dugo drzalo i vidi se da su klinci debili i da su slike nazalost kacili zbog glupavih lajkova a ne zbog toga sto im je bila "najbolja drugarica" ... toliko o drugarstvu ...

  • Pop

    15. decembar 2014 | 12:25

    Ko su ovi?

  • Alex Banja Luka / Sydney

    15. decembar 2014 | 12:15

    Momci malo vise prakse malo manje klubove I bice te neko I nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA