Dobiješ poziv u reprezentaciju, a onda te roditelji ovako izblamiraju! (VIDEO)

Neverovatna scena na konferenciji za štampu povodom okupljanja U21 reprezentacije Danske

  • 2

Pione Sisto dobio je poziv za U21 reprezentaciju Danske, a na konferenciji za medije sa selektorom doživeo je neverovatno iznenađenje u režiji svojih roditelja.

Ovaj fudbaler Midtjilanda, rođen u Sudanu, imao je dva meseca kad je sa porodicom stigao u Dansku, pa je i odrastao u toj evropskoj zemlji.

Međutim, gospodin i gospođa Sisto upali su na konferneciju, namazani belim prahom, i uz štapove počeli da izvode ritualni ples svoje države.

Devetnaestogodišnji Pione je sa nevericom gledao šta rade njegovi majka i otac, a vrhunac ovog skeča bio je kada je njegov otac odvukao igrača od stola, skinuo mu majicu i počeo da ga maže istim belim prahom.

Novinari su na kraju samo aplaudirali, a ovaj momenat je itekako uticao na popularnost 19-godišnjeg veziste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanko

    16. decembar 2014 | 17:58

    Ja ne vidim tu nista lose ljudi imaju pravo da predstavljaju svoju kulturu i mentalitet na svoj nacin,,kao i Pijani bavarci u svojim nosnjama kao i Srbi u svojim,kao i Kinezi u svoji i kauboji sa zapada sa svojim,,, tako i crnci imaju svoje pravo na to,, bio bih necovek kada bih mislio drugacije.

  • legomama

    17. decembar 2014 | 23:43

    ne znam sta je ovde sramotno!? momak treba da zna svoje korene a njegovi roditelji,srećom, zele i da ga podsete na to! nista ga nisu izblamirali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA