KOMEDIJA: Šampionki iz Kazahstana umesto himne svirali pesmu iz "Borata" (VIDEO)

Umesto nacionalnog ponosa, nesrećna devojka morala je da sluša o "kazahstanskim prostitutkama, penisu državnog vođe i mržnji prema Uzbekistancima"

  • 1

Šta je sve u svetu moguće. Recimo, da šampionki u streljaštvu, poreklom iz Kazahstana, posle dodele zlatne medalje na takmičenju u Kuvajtu organizatori umesto nacionalne himne puste pesmu iz čuvenog filma "Borat".

Marija Dimitrenka je pesmu o " kazahstanskim prostitutkama, penisu državnog vođe i mržnji prema Uzbekistancima" odslušala dostojanstveno, sa rukom na grudima. Po okončanju pesme, ona se samo nasmejala, ne verujući verovatno šta je upravo čula.

Čelnici kazahstanske reperezentacije odmah su uložili žalbu na ovaj "kiks" domaćina, a zahtevaju i izvinjenje na državnom nivou.

Do greške je došlo jer su domaćini takmičenja u streljaštvu umesto "Moj Kazahstan", numere koja je nacionalna himna te zemlje od 2006. godine, sa Interneta skinuli "Oh Kazahstan", ne znajući da je u pitanju pesma koja je, između ostalog, obeležila i parodiju čuvenog filma "Borat".

Pogledajte Mariju dok sluša "lažnu" himnu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA