OBRADOVIĆ: Da sam nameštao obezbedio bih sebi bolji tretman, a ne da ostanem bez licence!

Meni je Saragosa dva meseca posle tog meča oduzela licencu, a da sam učestvovao u nečemu nečasnom sigurno bih sebi obezbedio drugačiji tretman, rekao je srpski internacionalac koji se nalazi među osumnjičenima za "štelovanje"

  • 0

Prostujala je fudbalskom čaršijom vest da je nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac Srbije Ivan Obradović među optuženima za nameštanje utakmica u Primeri.

Sadašnji levi bek Mehelena osumnjičen je da je učestvovao u "štelovanju" meča između Saragose, čiji je bio igrač, i Levantea u kome je pobeda njegovom timu obezbedila opstanak.

Na listi od dostazvučnih fudbalskih imena poput Gabija, Andera Erere, Havijera Agirea nalazi se i njegovo, ali srpski internacionalac u izjavi za "Sport" kaže da ne strepi ni od čega, zna da nije kriv, niti je učestvovao u bilo čemu takvom i da su na toj listi osumnjičenih mnogi koji nemaju veze sa time.

- Svi su osumnjičeni, pa i oni koji ni pod razno ne mogu da budu upleteni. Uopšte se ne uklapam u tu priču oko nameštanja, zato sam miran i potpuno distanciran od svega, imam važnija posla. Kao i svi igrači koji su bili u protokolu na to m meču dsm pre dva - tri meseca dao izjavu. Pitali su me da li sam nešto video ili čuo i na tome se završilo, a advokat me iz Španije obaveštava od svemu - rekao je Obradović.

On je još dodao da je dva meseca posle tog meča klub njemu oduzeo licencu i da je učestvovao u nečemu nečasnom sigurno vi sebi obezbedio drugačiji tretman.

- Ukoliko dođe poziv od suda, ići ću, nemam zašto da se krijem. Savest mi je čista. Meni je Saragosa dva meseca posle tog meča oduzela licencu, a da sam učestvovao u nečemu nečasnom sigurno bih sebi obezbedio drugačiji tretman.

- Predsednik se nije menjao i dalje je Iglesijas komandovao u klubu. Trener Agire je bio iskren i rekao da ne računa na mene, a ja sam ostao da radim i borim se za šansu koju sam dobio dolaskom Manola Himeneza. Sad vi procenite ulogu Ivana Obradovića u tome - završio je bivši srpski reprezentativac.

U Španiji je veliku aferu izazvalo saznanje da su čelnici i igrači Levantea dobili novac kako bi izubili taj meč koji je Saragosi obezbedio opstanak u ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA