Evo šta su Delije tražile od Terzića!

Predstavnici Zvezdinih navijača sve bliži su odluci da aktuelnom rukovodstvu pruže podršku, ali pod jednim uslovom

  • 12
Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda biće održana 21. decembra, a predstavnici Delija sve bliži su odluci da prisustvuju istoj i daju podršku aktuelnoj Upravi.

Međutim, kako saznaje Mondo, navijači će od Uprave, Zvezdana Terzića pre svega, tražiti da se obaveže da nijednog od petorice promovisanih klinaca, koje je trener Nenad Lalatović afirmisao ove jeseni, ne proda bar naredne dve godine.

Lalatović je ove jeseni priliku pružio Mihailu Ristiću, Predragu Rajkoviću, Luki Joviću, Marku Grujiću i Vukašinu Jovanoviću.

Navijače takođe zanima način na koji sadašnja Uprava rešiti problem dugovanja prema bišim igračima, čime bi klub naredne sezone izbegao katastrofu, da drugu godinu za redom od strane UEFA bude suspendovan iz evropskih takmičenja.

(Telegraf.rs/Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. decembar 2014 | 14:27

    Rent-a-Kar navijaci DS,jos nisu ukapirali da je FKCZ pod lupom uefe i da motre na svaki pokusaj malverzacije,tako da VAM NEMA SPASA OSIM ZAGARANTOVANE CETVRTE LIGE SRBIJE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    17. decembar 2014 | 16:50

    Trazili pare od Terzica pa da ga podrze. On ce pristati, naravno. Sad ce da ga dizu u nebesa!

  • Proka

    17. decembar 2014 | 16:02

    Delije tražile od Terzića da ne prodaje mlade igrače, i da obezbedi da Zvezda sledeće godine sigurno igra u Evropi. Oba zadatka su mnogo realna. Pa gospodo Terzić je u fudbalu samo zato da se ugradi u transfere, pa vi vidite da li će on udovoljiti vama ili svome džepu...a za ovaj drugi zahtev ne brinite, rekao je da će prepoloviti dug tokom sledeće godine. Šta je vratiti 25 miliona eura za godinu dana...prava sića. Ima kvalitetne igrače za prodaju, poseta na Marakani nikad bolja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA