Pazarci o Skupštini JSL: Sa svih strana su nas zvali, kao da se bira predsednik Amerike!

Egzodus pre, za i nakon Skupštine Zajednice superligaša Srbije gde je za prvog čoveka, umesto Zvezdana Terzića, izabran Zoran Šćepanović * Nekilicina napustila glasanje, pojedinci nisu ni došli među kojima su i predstavnici Novog Pazara

  • 1

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je da su predstavnici tog kluba odsustvovali sa današnje Skupštine Zajednice superligaša Srbije zbog toga što nisu želeli da učestvuju u njenom radu.

Na sednici Skupštine Zajednice superligaša prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović izabran je za novog predsednika te organizacije, a dužnost će preuzeti od Zvezdana Terzića, koji se zbog obaveza u Crvenoj zvezdi povukao sa mesta predsednika.

- Sa svih strana zvali su nas kao da se bira predsednik Amerike. Ovakve situacije samo štete fudbalu. Pozivamo obe strane da sednemo i da razgovaramo za dobrobit fudbala, put kojim smo krenuli ne vodi nikuda - rekao je Korać.

U TOKU NOĆI I PREPODNEVA DESILE SU SE NEKE NEPRIHVATLJIVE STVARI.

Sednica Skupštine u prostorijama Sportskog centra Fss u Staroj Pazovi bila je izuzetno burna i još jednom potvrdila da u srpskom fudbalu vlada podeljenost, s obzirom na to da je drugi kandidat Goran Milanović, predsednik Jagodine i potpredsednik Fss, zajedno sa predstavnicima još četiri kluba (Partizan, Donji Srem, Voždovac, Borac Čačak) napustio Skupštinu, dok sednici nisu prisustvovali predstavnici Novog Pazara i Mladosti iz Lučana.

- Očigledno je da je situacija u klupskom fudbalu mnogo lošija. U toku noći i prepodneva desile su neke stvari koje su za mene neprihvatljive. Mene zanima samo fudbal i ne želim da se borim sa vetrenjačama. Nisam obavezan da učestvujem u ovome, iako sam imao najbolju nameru. Ta namera nije prihvaćena od većine. Volim fudbal, ali ne toliko da bih išao do tačke samouništenja - istakao je Milanović.

Za izbor Šćepanovića glasali su predstavnici Crvene zvezde, Vojvodine, Spartaka, OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca, Radničkog iz Niša, Rada i Napretka, a Čukarički je bio uzdržan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA