Evo ko će biti Zvezdini protivnici u TOP 16, ako crveno-beli pobede Kuću!

Crveno-beli u slučaju pobede u poslednjem kolu Evrolige zakazaće nove duele sa Galatasarajem *Evo ko ih u tom slučaju još očekuje u TOP 16 fazi

  • 46

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da njegovi igrači neće kalkulisati u poslednjem kolu Evrolige, već će pokušati da pobedom krunišu sjajne nastupe u grupnoj fazi.

Crveno-beli će u direktnom duelu protiv Kuće Laboral od 19 časova odlučivati ko će sa druge odnosno treće pozicije u TOP 16 fazu.

Ukoliko Zvezda pobedi španski tim, i pored nekompletne poslednje runde, već sada su poznata četiri od sedam protivnika.

Crveno-beli bi se u tom slučaju sigurno sastali sa Realom, Makabijem, Panatanaikosom i Galatasarajem, dok bi ostatak grupe prema sadašnjem poretku činili Barselona, Unikaha i Uniks.

Sa druge strane, u slučaju poraza Zvezda bi sigurno išla na megdan CSKA, Efesu, Armaniju, Olimpijakosu, dok bi prema sadašnjem stanju stvari ostatak grupe činili Fenerbahče, Žalgiris i Alba.

U kojoj biste grupi više voleli da bude Zvezda?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    19. decembar 2014 | 00:08

    citam komentare glodara i smejem se...boze sacuvaj kakvih sve pacenika ima...izgleda da vide samo nase probleme a to sto su oni pored svega onog sto su krali u zadnjih 13 god. u gorem stanju od CZ to ih ne interesuje...zapitajte se malo gde su vam novci moji sinovci

  • kikiriki

    18. decembar 2014 | 23:23

    Ja bih u grupu sa azesoftom,oktobrom,solnokom i levskim ako ima sanse

  • Thanks

    18. decembar 2014 | 23:11

    Zasto uporno bojkotujete partizan, pisite i njihovoj grupi u evroligi ! ..... pardon, evrokupu.......pardon, pisite o slikama !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA