Strani mediji došli u Beograd samo zbog Jake Blažiča!

Odlične partije slovenačkog košarkaša u dresu Crvene zvezde privukle su pažnju medijima u njegovoj domovini

  • 1

Slovenački novinari iskoristili su priliku da posete zemljaka u Beogradu.

Na trening Crvene zvezde dan pred poslednji meč grupne faze Evrolige sa Laboral Kućom, u centru pažnje medija iz Slovenije bio je Jaka Blažič.

- Jasna poruka kluba pred početak sezone bila je da igramo za pobedu, i vidiećemo gde su nam granice. Prošle sezone smo bili novajlije, a ove godine ima znantno više iskustva i samopouzdanja - poručio je Blažič u intervjuju za košarka.si.

Upitan da li je Markus Vilijams bio deo slagalice koj9i je falio, Blažič je rekao:

- Vilijams je sjajan igrač, ima sve što treba da ima jedan organiztor igre. Tu je i Marjanović kao najdominantniji centar u Evroligi.

Ovaj intervju podsetio nas je na gostovanje francuskog "Kanala plus", koji je takođe poslao svoje novinare u Beograd u cilju izrade dokumentarnog filma o životu tadašnjeg igrača Partizana Lea Vestermana u srpskoj prestonici. Možda Slovenci imaju sličan plan?

Vesterman je zemljake proveo po Beogradu, ukazao im na značaj dolaska u prestonicu Srbije i Partizan, a kamera ga je pratila na nekoliko lokacija. Podsetite se kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEN DELIJA

    20. decembar 2014 | 23:03

    JAKA BLAZIC JAKA ZVEZDA PRAVI MOTOR U EKIPI I TO BMW

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA