Tri sestre fudbalske sudije: Jednu je igrač zaprosio na terenu! (VIDEO)

Sučaj koji još nije zabeležen u svetskoj fudbalskoj istoriji dogodio se u junu ove godine kada su tri rođene sestre delile pravdu na jednoj vaničnoj utakmici, a to se dogodilo na meču juniorskog Kupa Hrvatske i tako je počela njihova karijera

  • 2

U našem komšiluku, tačnije u Samoboru, u Hrvatskoj krije se neverovatni fudbalski kuriozitet koji do sada nije zabeležen u svetu. Tri rođene sestre Jelena (20), Anica (18) i Marijana (16) Kumer obožavaju fudbal i sve tri su fudbalske sudije.

Njih tri su ušle u istoriju svetskog fudbala ne samo zato što se bave ovim poslom, već i što su zajedničkim snagama delile pravdu u junu na utakmici juniorskog kupa Hrvatske. Od tada su još nekoliko puta zajedno sudile, ali to im je bio debi na zvaničnim mečevima, jer su pre toga delile pravdu na prijateljskim mečevima u seniorskoj konkurenciji.

Njihov otac Marijan Kumer je predsednik NK Klokočevac koji igra u županijskoj ligi, što je za njega životna ironija, jer je važio za čovek koji je ranije znao da ratuje sa arbitrima na mečevima svog kluba, a sada se njegove ćerke bave tim poslom.

Nije im bilo lako u početku kada su tek počinjale svoju karijeru, ali do sada osim dobacivanja sa tribina nisu imale neprijatnijih iskustava da moraju da se plaše za sebe i da beže kroz kukuruze, a srednja sestra Jelena priznaje da je bilo i simpatičnih i romantičnih trenutaka na terenu.

- Na jednoj utakmici prišao mi je igra i pitao hoću li da se udam za njega. Baš sam se lepo nasmejala - ispričala je Jelena koja je fudbalskim žargonom proscu dala crveni karton za tu njegovu ponudu.

Njih tri su tek na počecima svoje karijere koja mnogo obećava, a ne bi nas trebalo začuditi ukoliko kroz nekoliko godina budemo gledali najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk i na terenu vidimo sestre Kumer kako dele pravdu, a posle toga ni evropska takmičenja neće biti daleko.

Čitavu priču o njima, kao i još fotografija možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA