DELIJE PODRŽALE IDEJU: Zvezdin stadion treba da se zove "Rajko Mitić"!

Navijačka grupa Crvene zvezde podržaće inicijativu veterana fudbalskog kluba

  • 29

Sekcija veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda na predstojećoj skupštini kluba ponovo će pokrenuti inicijativu da stadion crveno-belih ponese ime Rajka Mitića, a podršku su dobili i od Delija na prvom zajedničkom sastanku.

Takođe, veterani i najveća navijačka grupa su najavili nove sastanke u budućnosti.

Na prethodnom sastanku vetarana sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem, dogovoreno je da na skupštini 21. decembra definitivno bude pokrenuta ta inicijativa, kako bi najveći sportski objekat u zemlji poneo ime fudbalske legende i prve Zvezdine zvezde.

U ime veterana Crvene zvezde govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrovic, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin.

Veterani su izneli zapažanja vezana za funkcionisanje kluba u prethodnom periodu, naglasivši da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti.

Veterani kluba su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se FK Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, vecg da traju dugi niz godina.

Sekcija veterana će narednih dana imati sastanak sa predstavnicima navijača Crvene zvezde, kako bi razgovarali o celokupnoj situaciji u klubu, i kako bi izneli stavove oko daljih koraka koje bi Crvena zvezda trebalo da preduzme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jabuka

    19. decembar 2014 | 17:23

    Dobro, Zvezda ima toliko legendi, tesko je odluciti se ali je Rajko svakako najveci medju jednakima. I komsije bi mogle jna da promene u bobeka, tudjmana, tita, uhm.. pardon, oni nemaju stadion.

  • Цоаа

    19. decembar 2014 | 19:07

    Или да се зове Слободан Крцун

  • Stankela

    19. decembar 2014 | 16:49

    Daleko bolje bi bilo"Slobodan Penezić"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA