Rendžers iz inata dao tri komada Seltiku

Klub pod stečajem vodio je 3:0 protiv lidera škotske lige, Seltik igrao sa devetoricom

  • 0

Igrači Glazgova očigledno ne mare za bankrot zbog kojeg je njihov klub pod stečajem. Najtrofejniji škotski fudbalski klub i aktuelni šampion pod stečajnom upravom pobedio je lidera škotske lige i najvećeg rivala Seltika rezultatom čak 3:2. Prethodno su igrači svojevoljno pristali na veliko smanjenje plate kako bi pomogli klubu, a danas su Rendžersi odrigrali kao da su sada najsvetliji dani najuspešnijeg škotskog  kluba.

Prvi gol za Glazgov postigao je Aluko u 11. minutu, da bi potom usledio crveni karton za Čau u 29.minutu. Seltik je u drugom poluvremenu ostao bez još jednog igrača u 57. minutu, pošto je isključen Vanjama, pa je Seltik bio prinuđen da se snalazi sa devet igrača na terenu. Rendžersi su to iskoristili i u 72. minutu vođstvo je povećao prvo Litl, a pet minuta kasnije Volas. Crveni karton je u 88. minutu zaradio i igrač Glazgova Bokanegra, koji je skrivio penal za Seltik, a koji je uspešno izveo  Braun. Konačan rezultat postavio je Seltikov Ronje u 90. minutu.

Glazgov Rendžers - Seltik 3:2

(Aluko 11, Litl 72, Volas 77 - Braun 88(pen), Ronje 90)

kartoni: žuti - Kerkar 80, crveni - Bokanegra 88,  Ča 29, Vanjama 57

Tabela: Seltik 75, Glazgov 57, Madervel 54...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA