Novo anonimno pismo na Marakani: Terziću, koliko se para nudilo kada je Džajiću predloženo počasno mesto?

Anonimni fudbaler Zvezde je dostavio javnosti svoje treće pismo u kome postavlja pitaja budućem generalnom direktoru kluba sa Marakane, a za razliku od prethodna dva puta sada u akrotstihu piše "ISTINA"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika grobar do koske
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Severac

    21. decembar 2014 | 09:43

    Ovi nasi navijaci sto se sada pozivaju na KKCZ mora da znaju i da prihvate cinjenicu da je to mutanski klub ili FMPe na celu sa jednim covekom sumljivog morala i sigurno krimogene proslosti. Tako ce biti i sa FKCZ samo sa Terzicem na celu. Verni i nepotkupljivi navijaci odbranimo nasu CZ od ovih olosa.

  • Ravaneli

    21. decembar 2014 | 00:20

    Za ne upucene. Klub je pozvao sve ljude koji zele da budu u upravnom odboru i pri tom ih obavezao da ucestvuju sa po 200 000e. Pitam se koliko ce kamata iznositi kad se klub privatizuje , a takozvani dobrotvori budu potrazivali svoja ulaganja. Sve se organizovano radi, kako bi pojedinci izvukli sto vise - jer ne zaboravite od Maja, FIFA je zabranila treceg posrednika u prodaji igraca. Kad ne mogu tako da zarade, daj bar od nase ZVEZDE da uzmu sta se moze.

  • profa67

    20. decembar 2014 | 23:23

    Ne treba mnogo pameti pa da se čovek ne seti kako je Dzaja pokušavao da dovede Terzu u Zvezdu još 2002. ili 2003.godine. U mnogim intervjuima dnevnoj štampi tih godina Dzaja je hvalio Terzu i na kraju je uspeo da ga izlobira za Predsednika FSSa 2005. godine preko Bulića i sličnih "poštenih " sportskih radnika. Ovo i vrapci znaju. I niko da se seti legendarne Dzajine izjave u Novostima neke 2002. vezane za Zvezdinu omladinsku školu.... Tada je Partizan već napravio Zemunelo i počeo da organizuje kadetske turnire na koje je dovodio Barsu, Real, Porto, Marselj.....Dzaja je tada mrtav ladan izjavio da ga omladinska škola ne interesuje i da je ona samo tošak i to popriličan ( milion maraka ili evra godišnje). Dzaja je smatrao da Zvezda nema vremena da se bavi pravljenjem igrača već da mora da kupuje glavne,najbolje igrače iz unutrašnjosti i iz regiona ....... Za to jeangažovao sve vrsne "poštene" i "sposobne " sportske menadzere : Trojketa, Gidru, Koleta -Autočačak, Bulića, Bambaliće...... Čak je i od vođa navijača napravio menadzere da bi se sa njima talio.......... I njih je ubacio u Skupštinu i on je počeo da njima daje plate i procente..... A oni kad se neko pobuni od igrača potegnu bejzbolke kao argumente i sve je ok.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA