STIŽU DOLARI: Amerikanci ulažu novac u Zvezdu!

Potpredsednik kluba Kokeza najavio je da će na sednici Skupštine biti obelodanjeno koje dve američke kompanije žele da postanu sponzori crveno-belih

  • 54

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije nove značajne sponzore, a javnost će više o tome saznati posle sednice Skupštine kluba na kome će biti verifikovan mandat novom predsedniku Svetozaru Mijailoviću, ali novom Upravnom odoboru.

Potpredsednik kluba, Slaviša Kokeza, najavio je u intervjuu za "Žurnal" da bi crveno-beli osim Gazproma, sa kojim imaju jedan od najvećih sponzorskih ugovora na Balkanu, mogli da dobiju nove strateške partnere i to iz SAD koji će uticati na poboljšanje finansijskog stanja na Marakani.

- Biće boljitka u finansijskom smislu. Novi ljudi u UO pomoći će u skladu sa svojim mogućnostima, između ostalih predstavnici dve poznate američke "IT" kompanije. Gledamo da sa novim sponzorima omogućimo redovna primanja igračima i stručnom štabu kako ne bi razmišljali o drugim stvarima - rekao je Kokeza i dodao:

- Tako pokušavamo da sprečimo fudbalere da na nagovor menadžera podnesu zahteve za arbitražu i odu bez obeštećenja, što se ne tako davno dešavalo - rekao je Kokeza, a na skupštini je otkriveno da su u pitanju kompanije "Hjulit - Pakard" i "MCI", dok je do novih domaćih sponzora to "Knez Petrol"

(Telegraf.rs/Izvor: Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. decembar 2014 | 12:48

    "STIZU DOLARI"..XXAAXXAA..NOVA TURSKA SAGA KRECE DA SE EMITUJE U JAVNOSTI..??!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!...

  • grobar do koske

    21. decembar 2014 | 12:50

    ..BICE VAM VISE NEGO POTREBNI,MISLIM DOLARI,ZA OPSTANAK U TRECOJ LIGI SRBIJE..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!...

  • grobar do koske

    21. decembar 2014 | 12:52

    ...MADA I AMERICKA VALUTA CE BITI "SITNA" ZA VASE "SVETSKE SHAMPIONE" U STVARANJU VISEMILIONSKOG DUGA U DOSADSNJOJ EVROPSKOJ VALUTI...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA