TRI ZVEZDINA CILJA: Evo šta je obećao Delijama novi predsednik!

Novi predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović rekao je da klub u petogodišnjem planu ima tri cilja, a to su titula, afirmacija dece iz omladinske škole i učešće u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja

  • 2

Crvena zvezda je na današnjoj Skupštini imenovala za predsednika Svetozara Mijailovića, koji je bio jedini kandidat na izborima održanim 10. i 11. decembra.

OZBILJNE PROMENE: Ovo su najvažnije odluke donete na Zvezdinoj skupštini!

- Ukazana mi je velika čast i obaveza, bio sam deo tima koji je bio prvak sveta što je bilo moje najveće zadovoljstvo i kruna karijere. Prihvatanje predsedničke funkcije nije vezano za moju karijeru, već želim da se odužim klubu. Biću odgovoran, maksimalno ću koristiti znanje i braniću interese Crvene zvezde. Svestan sam finansijskih problema, ali smatram da nisu nerešivi - rekao je Mijailović na Skupštini.

On je istakao da je glavni cilj kluba podmlađivanje tima i uvođenje igrača iz omladinske škole.

- Afirmacija mladih igrača dovodi u pitanje borbu za titulu, iako se nje ne odričemo. Ipak, petogodišnji plan je uzimanje igrača iz omladinske škole kako bi se stabilizovao klub, dok je treći cilj učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja - rekao je Mijailović.

DELIJE, MARAKANA JE PROŠLOST: Dobrodošli na stadion “Rajko Mitić”!

Mijailović je najavio potpisivanje višegodišnjeg ugovora sa generalnim sponzorom Gaspromom.

Predsednik Zvezde obećao je da će nabaviti 11 miliona evra, koliko je potrebno da klub dobije licencu za učešće u Evropi.

STIŽU DOLARI: Amerikanci ulažu novac u Zvezdu!

Nadzorni odbor saopštio je da Crvena zvezda trenutno duguje 52 miliona evra od čega 18 miliona bankama, sedam i po zajmodavcima, pet mendažerima, po četiri klubovima i igračima, 3.5 miliona na ime poreza i za zarade 950.000 evra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Delije Sever

    21. decembar 2014 | 17:12

    Ajde da vidimo ,ako nije tako kao sto obecavate onda cete leteti ,samo se plasim jos veceg duga !

  • Vlado pale

    21. decembar 2014 | 19:07

    Hocemo ligu sampiona proljece u evropi ovo obecanje je labavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA