Zato ga Lalatović pominje: Milijaš sa dva gola izvukao Manisu iz zone ispadanja! (VIDEO)

Bivši kapiten Crvene zvezde predvodio svoj tim do ubedljive pobede

  • 3

Fudbaleri Manise su u okviru druge turske lige savladali Bukaspor sa 5:0. Velike zasluge za ovaj trijumf pripadaju Nenadu Milijašu koji se dva puta upisao u strelce. Pored njega, u timu su  bila još dva bivša igrača Zvezde Nikola Mikić i Branimir Subašić koji je takođe upisao pogodak.

Manisa je napokon uspela da upiše nova tri boda i što je još važnije da se izvuče iz zone ispadanja.

Milijaš je postigao prvi i treći gol za svoj tim i uz to bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu. Manisa je u prethodnih 14 kola osvojila isto toliko bodova.

Bombarder iz Zemuna je u Tursku otišao nakon tri uvodna odigrana kola za Crvenu zvezdu, a trener Lalatović njegov odlazak često označava kao glavni razlog Zvezdinog bodovnog zaostatka u odnosu na Partizan.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sako

    21. decembar 2014 | 19:04

    Ja koliko se secam prica je bila da je to ambiciozna ekipa koja ce uci u prvu ligu. Eee moj Milijas igras u drugoj ligi i boris se za opstanak pre Zvezde, i nemoj mi reci da je 300.000 u Zvezdi bila mala plata. To su sve velike pare ako znas pametno kasnije u zivotu da ih koristis, nego nasi fudbaleri bise da ne rade nista do kraja zivota posle fudbala.

  • Podgorica

    21. decembar 2014 | 19:52

    Lalatovicu aj polako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA