Jelača se na Tenerifima sprema za nove rekorde! (FOTO)

Evropska vicešampionka odlučila je da se sa svojim timom i ove godine priprema na istom mestu

  • 0

Srpska atletičarka i rekorderka u bacanju koplja Tatjana Jelača ovih dana sprema se za nove izazove u 2015. godini.

Jelača je ove godine imala svoju najjuspešniju sezonu do sada, kada je novim nacionalnim rekordom osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu, i time zapisala nove stranice istorije kraljice sportova.

Evropska vicešampionka odlučila je da se sa svojim timom i ove godine priprema na Tenerifima.

- Ovde dolazimo već nekoliko godina unazad i zadovoljni smo uslovima, pa smo se zbog toga ponovo odlučili za isto mesto. Imamo sve što nam je potrebno za dobar rad. Ovo su bazične pripreme i radimo obimne treninge. Puno skokova, sprinta, bacanje medicinki, kugla, teretana. koplje za sada ne radimo ceo zalet, počeli smo lagano sa pola zaleta - kaže Jelača.

Na osnovu trenutnih rezultata i trener i Tatjana su zadovoljni, jer treninzi pokazuju da je dosta bolja u odnosu na prošlu godinu u ovo vreme.

- Rame za sad ne pravi problem tako da možemo sve da radimo. Plan je da se pojača teretana po dolasku u Srbiju kako bi na sledećim pripremama počeli da bacamo koplje sa celim zaletom. Ono sto je najvažnije jeste da ostanem zdrava i u tom slučaju možemo da se nadamo dobrim rezultatima u sledećoj sezoni. Verujem da će biti tako. Uz veliku podršku mog tima: AK Crvena Zvezda, Atletskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog komiteta i Čačanske banke, mnogo je lakše da se plan sprovede na najbolji mogući način - rekla je  Tatjana Jelača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA