NAĐ: Niko iz mog tima nije pominjao UniCredit banku! To je laž!

Nekadašnji kapiten Partizana demantovao pisanja medija da je Radna grupa okupljena oko njegovog imena obećala tri miliona evra iz UniCredit Banke, ukoliko pobede na predsedničkim izborima

  • 0

Veliku prašinu u srpskim medijima digla je informacija da će u Partizan, preko UniCredit Banke, ući tri miliona evra ukoliko radna grupa okupljena oko Alberta Nađa pobedi na predstojećim predsedničkim izborima u Humskoj.

Ipak, banka je vrlo brzo demantovala tu vest, kao i Albert Nađ koji ističe da niko iz njegovog tima nije spomenuo UniCredit Banku.

- Ni gospodin Sreten Nikolić, ni ja, niti bilo ko iz našeg tima nikada nije izgovorio ime UniCredit Banke i da će ''donirati'' tri miliona evra Partizanu. To je čista laž. Ne samo njeno ime, nego bilo koje banke u svetu. Mi jesmo pominjali da bi neke banke mogle da uđu u sponzorski pul, ukoliko pobedimo, ali nikada nismo izlazili sa imenima - rekao je Nađ za Telegraf i napomenuo da najpre treba otkriti i koliko je Partizan dužan da bi se pričalo o mogućem prilivu novca.

Podsetimo, predsednički izbori u Partizanu održaće se u četvrtak 25. decembra, a vredi pomenuti da su čak dva puta odlagani. Kandidat UO crno-belih biće dosadašnji potpredsednik Mile Jovičić, dok će njegov protivkandidat biti Sreten Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA