LEGENDA PARTIZANA: Ova sezona je za crno-bele izgubljena!

Žarko Paspalj prokomentarisao je dosadašnji učinak šampiona Srbije u ABA ligi, a njegove prognoze po pitanju nastavka sezone neće se nimalo dopasti navijačima Partizana

  • 17

Partizan je pritislo mnogo problema ove sezone, a čini se da ni tamo gde su nekako uspevali da se povežu ranijih sezona sada ne uspevaju, a to je teren. Crno-beli su porazom od Budućnosti značajno umanjili svoje šanse da se domognu plej-ofa ABA lige, a samim time i mogućnosti da se sledeće godine vrate u Evroligu.

Takva situaciju u klubu nimalo ne prija bivšim asovima poput Žarka Paspalja koga bole rezultati koje ostvaruje tim u kome je on stvorio svoje košarkaško ime. Legenda srpske košarke je za "Informer" komentarisala dosadašnji tok sezone šampiona Srbije i njegove prognoze neće se svideti navijačima Partizana.

- Mnogo teška situacija. Nisam optimista po pitanju Partizanovog plasmana u plej-of ABA lige. I prethodnih godina su crno-beli nešto slabije startovali, ali su onda podizali formu, međutim, sada su stvari drugačije. Tim je slabiji, nema novca. Ne može to da se poredi sa prethodnim sezonama - rekao je Paspalj koji kaže da su problemi crno-belih postojali i pre početka sezone, kao i da suspenzija Duška Vujoševića u poslednja dva meča nema uticaj na te poraze.

- Ušli su u sezonu, a da ni izbliza nisu kompletirali tim. Verujem da su mislili da će u hodu rešavati probleme, ali očigledno da takav sistem ne donosi rezultate. Pitanje je da li bi bil da je Vujošević bio na klupi protiv Zadra i Budućnosti. Mislim da ne bi. Problem je dublji i, nažalost, ne verujem da će tim zaigrati bolje u nastavku ABA lige. Domaća liga ne donosi ništa, pa nije ni bitna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule Vujosevic

    23. decembar 2014 | 00:33

    Odakle kredabilitet ovom coveku (legendi partizana-Paspalju) da komentarise utakmice partizana?? Sta je on osvojio u svojoj karijeri???

  • Ševarice

    23. decembar 2014 | 08:26

    Legenda!!!!

  • Dončavila

    23. decembar 2014 | 10:04

    Žeravica,Paspalj.....!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA