KARADŽIĆ: Dva ministra i gradonačelnik krojili sudbinu srpskog fudbala!

Prvi čovek FSS istakao da su politički funkcioneri vratili predstavnike klubova na pola puta ka Staroj Pazovi gde su trebali da daju glas Goranu Milanoviću. Na kraju, pobedio je Zoran Šćepanović i tako postao predsednik Zajednice Superlige

  • 19

Ako je verovati predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću, politika se i te kako umešala u srpski fudbal.

Prvi čovek Saveza je, u razgovoru za Novosti, priznao da su se prilikom izbora predsednika Zajednice Superlige desile neke ''čudne'' stvari.

- Dan pred Skupštinu kandidat Milanović je imao pisane potvrde većine klubova. A onda su predstavnike dva kluba, sa pola puta ka Staroj Pazovi, kući vratila dvojica ministara, a trećeg jedan gradonačelnik - rekao je Karadžić za Novosti i dodao:

- Ta imena ćemo izneti u javnost posle 15. januara, ako osetimo da je to potrebno. UEFA zna sve, mi znamo sve, a saznaće i javnost u Srbiji ko su ta dva ministra i taj gradonačelnik.

Karadžić je takođe dodao da je prvi za saradnju sa opozicijom ukoliko se radi o dobrobiti srpskog fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. decembar 2014 | 23:05

    XXAAXXAA..UEFA SE PITA..XXAAXXAA..ODAVNO SAM PISAO DA JE POTREBNA INTERNACIONALIZACIJA SRPSKOG SPORTA ZBOG MESANJA POLITIKE U SPORT...

  • Korak do kraja

    23. decembar 2014 | 23:14

    TOLE ODLAZI

  • Gde je istina

    23. decembar 2014 | 23:26

    Pa šta si ti uradio za dobrobit srpskog fudbala? NIŠTA! A USPEO SI DA GA UPROPASTIŠ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA