Bivša Partizanova želja na meti Crvene zvezde!

Crveno-beli ozbiljno razmišljaju da vezni red ojačaju dovođenjem Saše Stojanovića koji je do letos igrao u Radničkom iz Niša

  • 9

Problemi Crvene zvezde u veznom redu mogli bi da budu rešeni dovođenjem iskusnog Saše Stojanovića.

Kako Sportski žurnal navodi, nekadašnji član Radničkog iz Niša velika je želja pojedinih čelnika Uprave kluba. Stojanović je letos prešao u rumunsku Univerzitateu iz Kluža, ali teško da će ostati do kraja ugovora.

Školovan je u PSV-u, igrao još za Rozendal, Aris, Hapoel i Etnikos, a zimus je bio velika želja trenera Partizana Marka Nikolića. Praktično, dogovor je već bio postignut, ali se u poslednjem momentu nešto izjalovilo.

Takođe, Zvezda željno isčekuje da vidi šta će biti sa Radetom Krunićem, dok bi Marakanu trebalo da napusti Miloš Bosančić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. decembar 2014 | 10:29

    ..XXAAXXAA..NA METI..??!!..SAMO DA IH NE UHVATI-KRIVOLOVAC ILITI LOVOCUVAR..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Sasa

    24. decembar 2014 | 00:36

    Ocigledno da navijaci Zvezde tj. placenici vode klub.Ja kao navijac Zvezde se sramim toga.Ja kao obican navijac Zvezde ne mogu da znam bolje od samoga trenera .On prakticno zivi sa njima .Pa kako ja da biram pojacanja koje trebaju da igraju i da se uklope u tim.Moj predlog je izbaciti navijace iz kluba sto pre jer u klubu trebaju strucnjaci.Ja kao navijac Zvezde cu da dolazim na utakmice ako je volim bez obzira ko igra za nju.

  • Ravaneli

    24. decembar 2014 | 00:42

    Ko sve ovo rasi, meni nije hasno. Kako oterati ove ljude iz uprave? Ko im je i kako dozvolio novo zaduzenje od 17M , kad ni onaj predhodni dug od 50M ne znaju kako da vrate. Ovi vise nema nikakvog smisla. Sto meni neko ne da 1M eura, a da pritom ne garantujem da ce projekat uspeti. PS - kakvu bi ja lovu napravio sa tim novcem, au rodjace....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA