Košarkaške Deda Mrazice oduševile decu u Ušću! (FOTO)

Reprezentativke Srbije u košarci održale javni čas škole košarke u šoping molu "Ušće"

  • 2

Članice srpske košarkaške reprezentacije, četvrtog tima u Evropi, a osmog na svetu družile su se sa posetiocima Ušće šoping centra, gde su održale javni čas košarke.

Kapiten Milica Dabović, Dajana Butulija, Sara Krnjić, Kristina Baltić, Sanja Mandić i Aleksandra Crvendakić predvođene selektorkom Marinom Maljković imale su priliku da mališanima približe ovu igru, kao i da pokažu zbog čega već drugu godinu za redom uspešno završavaju najveća takmičenja.

One su u okviru „Male škole košarke“ delile iskustva, ali isto tako i košarkaške lopte, postere i autograme.

-Drago nam je što pred novogodišnje praznike imamo priliku da se družimo sa mališanima.

- Ovo nam je druga akcija u „Ušće Shopping Centru“, jer smo sličnu manifestaciju imale i pred Svetsko prvenstvo i želim da se zahvalim na sjajnom gostoprimstvu. Dečiji osmesi i zadovoljstvo za nas predstavljaju veliku pobedu – rekla je selektorka Marina Maljković.

Ženska košarkaška reprezentacija odigraće večeras od 18 časova u dvorani Sport Eko u Beogradu revijalnu utakmicu protiv ŽKK Radivoj Korać u okviru petog Memorijala Gordana Bogojević.

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA