Nikolić suspendovan tri meseca. Evo kada će ponovo voditi Partizan!

Poslednja uslovna kazna mu je upravo istekla, pa je prema njemu odlučivano kao prema nekome ko je ponavljao greške, rekao je Žarko Stevanović, predsednik disciplinske komisije

  • 21

Trener Partizana, Marko Nikolić, kažnjen je sa tri meseca zabrane obavljanja dužnosti zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Novog Pazara, kao i novčanom kaznom od 300.000 dinara.

On neće moći da vodi ekipu na utakmicama u naredna tri meseca na svim javnim utakmicama, ali s obzirom da je zimska pauza to će iznositi svega četiri utakmice. Tačnije, on će voditi tim 14. marta protiv Čukaričkog jer mu kazna ističe 11. marta.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sednici koja je održana u sredu 24. decembra 2014. godine, a kojom je predsedavao predsednik Žarko Stevanović, odlučivala je po pitanju problema viđenih na utakmici 14. kola Jelen Super lige između Novog Pazara i Partizana (1:1), odigrane 30. novembra 2014. godine u Novom Pazaru.

FK Novi Pazar se kažnjava sa odigravanjem tri prvenstvene ili kup utakmice kao domaćin bez prisustva publike i klub je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.000.000 dinara, a zbog slabe organizacije utakmice protiv Partizana.

Marko Nikolić je takođe u tekućem delu šampionata često ponavljao prekršaje i zbog toga je kažnjavan. Poslednja uslovna kazna mu je upravo istekla, pa je prema njemu odlučivano kao prema nekome ko je ponavljao greške. Kazna treneru Nikoliću počinje da teče od momenta izricanja mere suspenzije, znači od 11. decembra 2014. godine.

U nastavku rada današnje sednice Disciplinske komisije FSS razmatrano je o konačnim situacijama vezanim za odluke koje se odnose na izmirenje finansijskih obaveza na relaciji klub-klub, klub-igrač, klub-trener, klub-službena lica, kao i odluka Disciplinske komisije o izrečenim novčanim kaznama. Ovo razmatranje je nastalo kao posledica skorog početka prelaznog roka, a koji počinje 19. januara 2015 godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA