Dan kada je pomoćni trener Partizana održao lekciju Dušku Vujoševiću!

Kao trener Vojvodine, Velimir Gašić je naneo ubedljiv poraz Partizanu u meču ABA lige odigranom 2005. godine na današnji dan

  • 9

Duško Vujošević i Velimir Gašić treću sezonu za redom sarađuju na klupi Partizana, a dvojica iskusnih stručnjaka pre ove saradnje nekoliko puta odmerili su međusobno snage, dok je sadašnji pomoćni trener crno-belih sedeo na klupi Vojvodine.

U meču ABA lige odigranom na današnji dan 2005. godine Vojvodina je nanela ubedljiv poraz Partizanu sa 98:83! Iako su za rezultat najzaslužniji igrači može se reći da je Gašić održao lekciju Vujoševiću.

Interesantno je da je u toj ekipi iz Novog Sada igrao i sadašnji zamenik kapitena Partizana Milenko Tepić, koji je na tom meču postigao 12 poena, a najzaslužniji za ubeljivu pobedu bili su Kojadinović i Đorđević sa po 19 poena.

- Odigrali smo veoma kvalitetan meč sa malo oscilacija, što me posebno raduje. Gotovo 90 odsto susreta smo igrali na visokom nivou. Takođe, nadvisili smo goste gotovo u svim elementima igre, pogotovo u skoku, koji je njihovo najjače oružje. Ovo nam je omogućilo brzu igru sa puno kontranapada, što nam je uz dobru odbranu donelu zasluženu pobedu - rekao je Gašić.

Možda je Gašićeva taktika sa ovog meča oduševila vujoševića, koji ga je kasnije "pozvao" da zajedno rade.

Vojvodina: Ivanović 9, Tepić 12, Dozet 10, Pavić 6, Đorđević 19, Bogdanović, Ajduković, Bošnjak, Kojadinović 19, Pap, Plisnić 7.

Partizan: Tripković 5, Bogdanović 16, Perović 14, Šuput 11, Stefanović, Borovnjak, Veličković, Milojević 22, Peković 4, Dragićević, Božić, Braun 11.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. decembar 2014 | 15:14

    PARTIZAN=NEZAVISNA SRPSKA DRZAVA=NEZAVISNOST OD "TURSKE UPRAVE".. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • komsija VOLI kosku

    25. decembar 2014 | 15:38

    a pazi drzavno mezimce kakav je tada tim imalo,jos i imaju oci nesto da pricaju!pazi te gluposti,sistem,casovi ljubavi,bla,bla... pa da ima neki sistem vas mag bi napravio neko cudo na pocetku sezone a ne rezultati 0 dok nisu dosli macvan,muric,gagi i sada pavlovic!koska izdrzi,svi smo uz tebe(neko iza tebe)... KAD SI BIO DETE MALO...

  • draleRS

    25. decembar 2014 | 12:56

    kad pogledate Gasicevo lice dodje vam da zaplacete odmah,kao da glumi jadnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA