Tardeli: Morati mora da potroši 150 miliona evra ako hoće rezultate!

Milanski klub je u nedelju poražen u Torinu od najvećeg rivala Juventusa 0:2 u derbiju Italije i sve je dalje od plasmana u Evropu naredne sezone

  • 0

Nekadašnji trener milanskog Intera i bivši italijanski fudbaler Marko Tardeli osvrnuo se na očajnu situaciju u taboru "neroazura" rekavši da predsednik Masimo Morati mora da "zavuče ruku duboko u džep" ako želi da Inter narednih sezona juriša na trofeje.

Milanski klub je u nedelju poražen u Torinu od najvećeg rivala Juventusa 0:2 u derbiju Italije i sve je dalje od plasmana u Evropu naredne sezone. Inter je trenutno osmi sa samo 41 bodom, a ispred njega se nalazi i Katanija! 

- Situacija je poprilično kritična, ali i jasna sa druge strane. Masimo Morati mora da počne sa pisanjem čekova i trošenjem novca, ukoliko želi da opet stvori tim koji će osvajati trofeje. Moraće sigurno da potroši između 100 i 150 miliona evra na nove igrače, u suprotnom, još nekoliko godina će tavoriti i biti u potpunoj senci Milana i Juventusa, pa i Napolija - rekao je Tardeli.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA