Ljubiša Tumbaković je naglasio da ovaj mladi fudbaler mora da ostane u Partizanu!

- Marko mi je temeljno predstavio svoje namere. Uslovno rečeno, postoji transfer lista, i postoji velika grupa igrača koja u ovom trenutku može da bude interesantna za našu ekipu a neke stvari ćemo pokušati da što pre realizujemo - objasnio je, između ostalog, novi potpredsednik crno-belih

  • 0

Novi potpredsednik FK Partizan zadužen za sportski sektor Ljubiša Tumbaković odgovarao je na pitanja novinara koja se tiču predstojećeg prelaznog roka i načina na koji će crno-beli u budućnosti funkcionisati kada je prodaja i kupovina igrača u pitanju.

Bivši trener i sportski direktor kluba iz Humske potvrdio je da je sa Markom Nikolićem već obavio razgovor i od njega dobio spisak igrača koje bi strateg crno-belih voleo da ima u timu.

- Marko mi je temeljno predstavio svoje namere. Uslovno rečeno, postoji transfer lista, i postoji velika grupa igrača koja u ovom trenutku može da bude interesantna za našu ekipu a neke stvari ćemo pokušati da što pre realizujemo - rekao je Tumbaković.

Potpredsednik crno-belih naveo je, doduše ne konkretno, da su potrebna pojačanja na svakoj poziciji u timu:

- U svim linijama tima su potrebna pojačanja. Za ambicije Partizana nemamo dovoljan broj napadača. Danko ima otvoren ugovor koji podrazumeva da u svakom trenutku u kom se pojavi dobra ponuda može da ode i u tom slučaju ćemo sigurno tražiti adekvatnu zamenu - objasnio je potpredsednik crno-belih i dodao da ugovor sa Danilom Pantićem mora biti produžen:

- Naš koncept se svodi na afirmaciju mladih igrača, što je odavno utemeljeno. Danilo Pantić i njemu slični, koji imaju potencijal, moraju da ostanu u klubu i da svi od toga imamo koristi - zaključio je Tumbaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA