PRVI PROBLEM ZA NOVU UPRAVU PARTIZANA: Škuletić već prodat Lilu?

Menadžer Radojica Božović je bio blago rečeno iznenađen odlukom čelnika Partizana da udare „rampu“ na transfer Petra Škuletića

  • 17

Novi Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlučio je da ove zime iz ekipe crno-belih ne pusti najboljeg strelca Petra Škuletića, iako je napadač dogovorio sve uslove ugovora sa francuskim Lilom.

Iznenađen ovom odlukom bio je menadžer fudbalera Radojica Božović.

- Priča oko Lila traje već mesec dana. I, što je najvažnije, ona nije išla mimo kluba već sam za pregovore dobio papir iz Partizana koji predstavlja punomoćje, sa potpisom generalnog sekretara Darka Grubora. Partizan je posle pregovora dobio bolje uslove nego što je tražio i zato je normalno što je Petar prošao lekarske preglede i potpisao ugovor. Sada svi imamo problem - rekao je Božović za "Novosti".

Agent fudbalera objašnjava da je na stalnoj vezi sa čelnicima Lila i da nije siguran kakvu će reakciju izazvati odluka nove uprave.

- Plan je bio da Škuletić debituje za Lil 7. januara. Posle ugovora koji je potpisao, on ne može ni da se stavi na raspolaganje Partizanu. To znači da najveću štetu može da istrpi fudbaler, jer će ga Francuzi suspendovati i predati FIFA. Ne znam šta da mislim posle svega - zaključio je Božović za "Novosti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mek

    26. decembar 2014 | 20:25

    To je ta djurina bomba pred odkazak, dobro pa nije rasprodao ceo tim vec samo skuletica

  • NISAM CIKO,NISAM CIKO JA ..zvezdin delija..JA SAM LIMENKA

    26. decembar 2014 | 22:32

    Sto se menader uspanicio..bas mi ga zao u pm.

  • KEKEC

    26. decembar 2014 | 20:43

    Ako je Grubor potpisao punomocje a nije se oglasio i preneo novom UO, KAZNITI GA DEBELO I ISTERATI IZ KLUBA, jer i ne poseduje kapacitet kakav treba Partizanu, bez obzira na ovu novonastalu zbrku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA