Hodl želi da predvodi Englesku na EP 2012

Engleska je bez selektora od februara, kada je Fabio Kapelo podneo ostavku usled neslaganja sa čelnicima Fudbalske asocijacije (FA). Vršilac dužnosti selektora je Stjuart Pirs

  • 0

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Engleske Glen Hodl izrazio je želju da sa klupe predvodi nacionalni tim "Gordog albiona" na predstojećem Evropskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj. Glen Hodl je obavljao funkciju selektora Engleske u periodu od 1996. do 1999. godine, a bez posla je još od 2006, kada je ostao bez posla u Vulverhemptonu.

- Ako bih umro sutra, život bi mi bio nekompletan. Voleo bih da budem selektor Engleske. Imam nezavršena posla - izjavio je Hodl, koji je predvodio Engleze na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine, kada su nakon slabijeg izvođenja penala eliminisani u osmini finala od Argentine.

Engleska je bez selektora od februara, kada je Fabio Kapelo podneo ostavku usled neslaganja sa čelnicima Fudbalske asocijacije (FA). Vršilac dužnosti selektora je Stjuart Pirs, a kandidati za novog selektora su iskusni stručnjaci Hari Rednap i Roj Hodžson.

Engleska se na Euro 2012 takmiči u grupi D sa jednim od domaćina, Ukrajinom, kao i Francuskom i Švedskom.

Evropski šampionat u Ukrajini i Poljskoj igraće se od 8. juna do 1. jula.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA