TERZIĆ: Ovo su poslednji trzaji Tomislava Karadžića!

Vodeći rukovodilac Crvene zvezde ističe da predsednik FSS mora da podnese ostavku

  • 18

Funkcioner Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da su poslednji dani Tomislava Karadžića na funkciji predsednika fudbalskog saveza Srbije odbrojani, što je izjavio i u intervjuu za dnevni list "Danas".

- Pre tri meseca Crvena zvezda je dala rok predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću da podnese ostavku, a kada to nije učinio, kao što smo i najavili, krenuli smo u akciju. Karadžić mora da ode zato što je neuspešan i zbog katostrofalne situacije u srpskom fudbalu - rekao je Terzić.

Karadžić se prethodne nedelje javno prepucavao sa fudbalskim klubom Novi Pazar, kao i ministrom trgovine Rasimom Ljajićem, a Terzić smatra da su dešavanja vezana za izbor novog predsednika Zajednice pokazatelj poslednjih Toletovih trzaja.

- Ovo što radi, nakon što njegov kandidat nije prošao u Zajednici je ružno i to su njegovi poslednji trzaji. Ko je on da ne poštuju demokratske odluke 16 superligaša i da se stavlja iznad svih klubova. Nisu drugi zvali političare nego baš Karadžić - ističe Terzić.

Na nedavnoj svečanosti koju je upriličio FSS Terzić i Karadžić su se srdačno pozdravili, a vodeći rukovodilac Crvene zvezde ističe da to samo predstavlja odraz njegove kulture.

- Ne nedavnoj svečanosti FSS, srdačno sam se pozdravio s njim. Iako smo na suprotnim stranama, ipak smo civilizovani ljudi - objašnjava Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    27. decembar 2014 | 09:30

    Sve dok je tebe terzicu, nema nade za srpski fudbal!

  • Dule

    27. decembar 2014 | 09:36

    Hvala ti boze sto navijam za pravi srpski klub CRVENU ZVEZDU

  • sicpa

    27. decembar 2014 | 11:02

    Kaze gospodin koji je pre 2 godina javno glasao da ostane tole na svojoj funkciji i koji je rekao da nema boleg od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA