ONE SU VRELE I SEKSI: Ove lepotice su vas zavodile na terenima u 2014. (FOTO)

Na samom startu da vam pojasnimo da je jedini kriterijum prilikom ovog izbora u kome smo nadasve uživali, ali i patili se, bio je taj da je određena sportistkinja morala tokom prethodnih 365 dana da učestvuje u nekom velikom međunarodnom takmičenju. Eto, toliko! A sada uživajte

  • 6

Da, definitvno su ove devojke učinile da vam sportski događaji tokom 2014. godine ostanu u još lepšem sećanju nego što jesu, ali i učinile su prethodnu godinu nama običnim smrtnicima mnogo božanstveniju nego što je zaista bila kada se pogleda iz nekih drugih aspekata.

Znamo i šta ste pomislili i šta ćete misliti kada budete prošli kroz ovaj tekst, ali da vam odmah objasnimo. Svesni smo i mi da je bilo još više lepotica koje su nas prethodne godine zavodile svojom pojavom na terenu i van njega i da smo verovatno, prema nekoj ostali nepravedni, ali tu ste vi da nas ispravite.

Međutim, samo da vam pojasnimo da je jedini kriterijum prilikom ovog izbora u kome smo nadasve uživali, ali i patili se, bio je taj da je određena sportistkinja morala tokom prethodnih 365 dana da učestvuje u nekom velikom međunarodnom takmičenju. Eto, toliko! A sada uživajte.

1. IVANA ŠPANOVIĆ

Printskrin: Youtube/ajyari the 2nd Printskrin: Youtube/ajyari the 2nd
Printskrin/Instagram/ivanaspanovic Printskrin/Instagram/ivanaspanovic
Printskrin: Youtube/ajyari the 2nd Printskrin: Youtube/ajyari the 2nd

Najbolja atletičarka i najbolja srpska sportistkinja dominirala je prethodne godine i na borilištima, ali i van njih. Ponovo je donela dva odličja sa najvećih međunarodnih smotri, a muškarce širom planete ostavljala je bez daha i zato ne čudi što se u nekoliko anketa našla među najlepšim atletičarkama i sportistkinjama sveta.

2. TAISA MENEZES

Prinskrin: Instagram/thaisadaher06 Prinskrin: Instagram/thaisadaher06
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prelepa i prezgodna brazilska odbojkašica već godinama tera ljubitelje ovog sporta da prosto "balave" za njom, a isto je radila i tokom Svetskog prvenstva u Italiji, gde se okitila bronzanom medaljom. Prosto se ne zna da li bolje izgleda kada izađe na teren ili kada opušteno uživa van njega.

3. TINA MAZE

Foto: lencia-tinamaze.si Foto: lencia-tinamaze.si
Foto AP/Tanjug Foto AP/Tanjug

Slovenačko čudo je i ove godine za vreme Zimskih olimpijskih igara u Sočiju pravilo čuda na skijaškoj stazi, a nas dovodila do ludila van nje. Sa dve medalje se oprostila od svojih učešća na Igrama, ali zato nam je uteha da o penziji još uvek ne razmišlja i zato eto vam razloga da gledate Svetski kup tokom prvih meseci 2015. godine.

4. EŽENI BUŠAR

Printskrin: Instagram/charbouchard Printskrin: Instagram/charbouchard
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: Profimedia Polaris/Eyevine Foto: Profimedia Polaris/Eyevine

Za nju je ova godina bila kao iz snova i na teniskom terenu, ali i na drugim poljima. Igrala je tri polufinala ne Gren slemovima, svetski mediji su je proglasili za naslednicu Ane Ivanović i Marije Šarapove, mi ćemo samo reći da nas je 20-godišnja Kanađanka začarala dovoljno da se nađe na ovoj listi. A ima i i dve sestre.

5. LAISA ANDRIOLI

abola.pt abola.pt
abola.pt abola.pt
abola.pt abola.pt
abola.pt abola.pt

Šta reći o nekome ko je proglašen za najlepšu fudbalerku sveta? Atraktivna Brazilka pleni svojim umećem na travnatoj podlozi, ali zato se ne stidi da pokaže svoje atribute i na naslovnicama različitih magazina.

6. MILICA DABOVIĆ

Foto: Instagram/milicamrvica Foto: Instagram/milicamrvica
Foto: fiba.com Foto: fiba.com
Foto: Twitter/@MILICADABOVIC13 Foto: Twitter/@MILICADABOVIC13

Kapiten reprezentacije Srbije i vođa na terenu, ali i najlepša koarkašica Svetskog prvenstva u Turskoj. Ne znamo da li su nas je više oduševljavala njena lucidnost na parketu ili fotografije kojima nas je častila na društvenim mrežama.

7. ANĐELA RIPIEN

Foto: Instagram/Angela Rypien Foto: Instagram/Angela Rypien
Foto: Instagram/Angela Rypien Foto: Instagram/Angela Rypien

Ovo je samo za sladokusce i istinske obožavatelje američkog fudbala u bikinijima, jer samo oni koji prate znaju ko je ova devojka i zašto su dvorane kada ona igra ispunjene do poslednjeg mesta. Nema sumnje da će posle ovoga svi početi sa pažnjom da prate ovaj kod nas prilično nepoznati sport.

8. ELEN HOG

Foto: Instagram/ellen_hoog Foto: Instagram/ellen_hoog
Foto: Instagram/ellen_hoog Foto: Instagram/ellen_hoog
Foto: Instagram/ellen_hoog Foto: Instagram/ellen_hoog

Za nju smo sigurni da mnogo vas nije čulo, a i oni koji je znaju, znamo i zašto je to tako. Ova devojka je reprezentativka Holandije u hokeju na travi, a ove godine se okitila titulom svetskog prvaka. Reklo bi se da je prvak i na mnogim vašim listama. Šta kažete?

9. DARIJA KLIŠINA

Foto; Facebook/Darya Klishina Foto; Facebook/Darya Klishina
Foto; Facebook/Darya Klishina Foto; Facebook/Darya Klishina
Foto; Facebook/Darya Klishina Foto; Facebook/Darya Klishina

Najveća rivalka naše Ivane Španović još od juniorskih dana, kako na takmičenjima, tako i u izborima za najlepše atletičarke sveta. Prelepa Ruskinja se nije proslavila na Evropskom prvenstvu, ali je zato njeno lice i telo zaštitni znak mnogih svetski poznatih brendova. Pitamo se zašto?

10. ANA IVANOVIĆ

Foto: instagram/anaivanovic Foto: instagram/anaivanovic
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Printskrin: Youtube/SaMaRaMe Printskrin: Youtube/SaMaRaMe

Zar ste mislili da ova lista može da prođe bez nje? Srpkinja već godinama mami uzdahe na teniskim terenima širom planete, a ove godine je više nego ranije posvetila pažnju i karijeri modela. Na kraju krajeva dovoljno je reći da je naterala Bastijana Švajnštajgera da raskine dugogodišnju vezu.

11. ALEKSANDRA SAITOVA

Foto: Vladimir Negorin Foto: Vladimir Negorin
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pažnju nam je privikla tokom ZOI u njenoj zemlji glaćajuči led na takmičenju u karlingu. Izabrana je za jednu od najlepših učesnica Igara, a verujemo da je ona bila glavni razlog zašto je dvorana u kojoj se održavalo takmičenje u karlingu bila toliko ispunjena.

12. ŽAKLIN KARVALJO ENDREŠ

Foto: Instagram/jaque1212 Foto: Instagram/jaque1212
Printskrin: Instagram/jaque1212 Printskrin: Instagram/jaque1212
Foto: Instagram/jaque1212 Foto: Instagram/jaque1212

Još jedna brazilska odbojkašica na ovoj listi. Šta ćemo kad smo slabi na njih! Više puta proglašavana i birana za jednu od najlepših igračica na svetu, a mnogi bi rekli da je mogla da ponese i titulu najseksepilnije na šampionatu planete u Italiji. Dovoljno je reći da su paparaci pratili svaki njen korak za vreme takmičenja.

13. SIDNI LERU

Foto: Instagram/Sydney Leroux Foto: Instagram/Sydney Leroux
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Instagram/Sydney Leroux Foto: Instagram/Sydney Leroux

Tamnoputa reprezentativka SAD srušila je svaki stereotip koji je postojao o fudbalerkama. Jedna je od najpopularnijih sportistkinja u svojoj zemlji, a njene fotografije u kupaćem kostimu su jedan od najtraženijih pojmova na internetu. Verujemo da će i ona biti razlog da u 2015. godini sa mnogo koncentracije gledamo Mundijal za žene.

14. PENI TEJLOR

Foto> Foter/Flickr/MR FOOJI Foto> Foter/Flickr/MR FOOJI

Australijska zavodnica očaravajućeg pogleda koja lomi srca baš kao što lomi i protivnice na košarkaškom terenu svojim driblinzima. Žestoka je bila konkurencija našoj Milici Dabović u borbi za najseksi sportistkinju Mundobasketa u Turskoj. Šta još da kažemo, osim da jedva čekamo Olimpijske igre u Riju da je ponov gledamo.

15. VILMARI MOHIKA

Foto: Twitter/@VilmarieMojica Foto: Twitter/@VilmarieMojica

 

 

Vatrena Portorikanka koja svojim pogledom topi svakog ko je pogleda u oči. Za vreme planetarne smotre u Italiji za vreme utakmica njene reprezentacije oči svih u hali bile su uglavnom uprte u nju, a mnogi su pustili suzu kada je Portoriko ispao sa šampionata. Mi smo jedni od tih.

16. LERIN FRANKO

Foto: instagram/lerynf Foto: instagram/lerynf
Printskrin: Youtube/pmvideo Printskrin: Youtube/pmvideo
Foto: Foter/Flickr/Tetsumo Foto: Foter/Flickr/Tetsumo

Ovu lepoticu svi dobro znate. Sećate je se još sa Olimpijskim igara u Pekingu kada je pokušavala da obrlati našeg Novaka Đokovića. Od tada čini se da je još lepša, a to potvrđuju i mnogobrojne naslovne strane svetski poznatih časopisa koje je upravo ona krasila.

17. ELIZABET PINEDA

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Veliki broj Srba je u finalu Evropskog prvenstva za rukometašice navijao za Španiju, a jedan od razloga za to je upravo ova devojka. Njena gracioznost i latino izgled omađijali su svakog ljubitelja rukometa, a taj osmeh posle svakog postignutog gola čini da je još više želite.

18. ANA DABOVIĆ

Foto: fiba.com Foto: fiba.com
Foto: Telegraf/D. Stojmenović Foto: Telegraf/D. Stojmenović

Gde je jedna sestra Dabović, tu je i druga. Do ludila je dovodila Amerikanke u onom meču u grupnoj fazi takmičenja, ali poklonike ženske košarke. Mnogi i dalje kad zatvore oči sećaju se onog njenog damskog poteza posle faula na Evropskom prvenstvu 2013. godine kada je nonšalantno izvadila labelo da namaže usta.

19. TATJANA BORODULINA

Foto: Natali Arefieva Foto: Natali Arefieva
Foto: Natali Arefieva Foto: Natali Arefieva

Ova devojka itekako voli skandale, i u profesionalnoj karijeri takmičarke u brzom klizanju, ali da izazove oprečne reakcije u javnosti svojim smelim fotografijama. Takmičila se za Rusiju i osvajala odličja, ali onda je zbog doping afere uzela australijski pasoš, da bi prethodne godine u Sočiju ponovo nastupala pod nacionalmo zastavom "baćuški". Kod nas može samo da izazove srčani udar!

PS Ne postoji nikakav kriterijum po kome smo poređali ove devojke, jer priznaćete da bi svaki pokušaj pravljenja ove liste po lepoti bio neuspešan. Najbolje bi bilo da vi samo ocenite i izaberete za sebe najlepšu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA