Na derbiju LŠ Milan-Barselona najbogatiji će biti sudija!

Jonas Erikson se obogatio radeći u firmi koja se bavi prodajom televizijskih prava, a internacionalni sudija postao 2002. godine

  • 0

Švedski arbitar Jonas Erikson deliće pravdu na derbi utakmici četvrtfinala Lige šampiona na "San Siru" između fudbalera Milana i Barselone, odlučila je Evropska fudbalska unija.

Erikson se suđenjem bavi iz čistog hobija, jer novca ima na pretek. Naime, radi se o milioneru koji je ogroman novac zaradio radom u kompaniji koja se bavi prodajom televizijskih prava. U međuvremenu, firma je prodata na aukciji, a Erikson je kao vlasnik 15 odsto akcija firme dobio ozbiljan deo "kolača".

Šveđanin je tokom sudijske karijere samo jednom sudio katalonskom gigantu, i to prošle sezone na "Kamp Nou" kada je Barselona rutinski savladala ruski Rubin iz Kazanja rezultatom 2:0.

Jonas Erikson je internacionalni sudija od 2002. godine, a baš u sredu kada bude sudio derbi Milan - Barsa, napuniće 38 godina.

Utakmica Milan- Barselona igra se u sredu na "San Siru" od 20.45 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA