Vučić priznao poraz i poručio: U klubovima otpor privatizaciji, zainteresovanih kupaca ima!

Premijer Srbije istakao da su za Partizan bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi

  • 16

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija, ali da on nema snage da se bori sa tim.

- Nemam snage da se borim s tim. Priznajem poraz, mislim da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija - rekao je Vučić za RTS.

On je naveo da ima zainteresovanih za fudbalske klubove Crvena zvezda i Partizan, a da su za Partizan bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi.

- Nemoćan sam to da rešim, jer sam potpuno sam po tom pitanju. Postoje veliki otpori u klubovima. Niko ne sme da im kaže ništa, jer se svi plaše šta će neko da im kaže na sledećoj utakmici. Ima zainteresovanih kupaca, čak i nekih koji su vlasnici nemačkih klubova - rekao je Vučić.

Govoreći o Crvenoj zvezdi, premijer je rekao da je rukovodstvo kluba izašlo s predlogom da 51 odsto ostane navijačima, a da se 49 odsto proda nekome ko će da uloži 50 miliona evra.

- Na to sam se samo nasmejao. Na to bih mogao da odgovorim pitanjem koje bi bilo neučtivo i zato neću to da učinim - rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da država jednako pomaže i Partizan i Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 101

    29. decembar 2014 | 23:54

    I sam je priznao da se isto pomažu oba kluba...Na osnovu čega ? Koliko puta je neko bio prvak države , koliko puta je neko bio učesnik Evropskih takmičenja , koliko ko ima duga...Niko nema Zvezdo što ti imaš...

  • grobar do koske

    30. decembar 2014 | 08:38

    ..Svi bi najvecu Srpsku sportsku Svetinju da "kupi",a sto devastirane NIKO NECE..XXAAXXAA..PARTIZAN-NAJUSPESNIJE SPORTSKO DRUSTVO SRBIJE SVIH VREMENA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Miki

    29. decembar 2014 | 23:17

    Prepreka je zakon o sportu koji se čeka 2.god samo oni znaju zašto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA