• 16

Vučić priznao poraz i poručio: U klubovima otpor privatizaciji, zainteresovanih kupaca ima!

Premijer Srbije istakao da su za Partizan bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi

  • 16

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija, ali da on nema snage da se bori sa tim.
- Nemam snage da se borim s tim. Priznajem poraz, mislim da je jedino rešenje za srpski sport privatizacija - rekao je Vučić za RTS.
On je naveo da ima zainteresovanih za fudbalske klubove Crvena zvezda i Partizan, a da su za Partizan bili zainteresovani vrhunski nemački klubovi.
- Nemoćan sam to da rešim, jer sam potpuno sam po tom pitanju. Postoje veliki otpori u klubovima. Niko ne sme da im kaže ništa, jer se svi plaše šta će neko da im kaže na sledećoj utakmici. Ima zainteresovanih kupaca, čak i nekih koji su vlasnici nemačkih klubova - rekao je Vučić.

Govoreći o Crvenoj zvezdi, premijer je rekao da je rukovodstvo kluba izašlo s predlogom da 51 odsto ostane navijačima, a da se 49 odsto proda nekome ko će da uloži 50 miliona evra.
- Na to sam se samo nasmejao. Na to bih mogao da odgovorim pitanjem koje bi bilo neučtivo i zato neću to da učinim - rekao je Vučić.
Vučić je rekao i da država jednako pomaže i Partizan i Crvenu zvezdu.
(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    "Poraz" je proistekao iz činjenice da ako bi se doneo zakon o privatizaciji on je neprimenjiv za njegovu Zvezdu. Zašto. Jednostano nema interesenata. Sve je naduvano osim dugova. Jedino su oni realno ogromni. Svi se privatizuju a njegov klub se mora ugasiti. To je istina jedina.

  • Golub

    I zvezda I partizan su upropastili srpski Fudbal.

  • 1970

    važi.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima