Dušan Borković dobija podršku AMSS i AMS Osiguranja!

Najbolji srpski automobilista će i u 2015. godini imati priliku da pokaže da zaslužuje da se nađe među 20 najboljih vozača sveta

  • 3

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković u novoj sezoni svetskog šampionata turing automobila (WTCC) voziće uz podršku Auto moto saveza Srbije (AMSS) i AMS Osiguranja.

Borković je zbog zdravstvenih i finansijskih problema bio primoran da izostane sa poslednje trke WTCC u Makau i u tom trenutku bilo je veoma neizvesno njegovo učešće u novoj sezoni.

Zahvaljujući, između ostalih, AMSS i AMS Osiguranju, koji su odlučili da postanu jedan od njegovih pokrovitelja, Borković će i u 2015. godini imati priliku da pokaže da zaslužuje da se nađe među 20 najboljih vozača sveta.

- Hvala AMSS što je prepoznao koliko ovo što ja radim znači za našu zemlju. Sigurno ću se truditi da u narednoj godini zajedničkim snagama postignem još bolje rezultate - izjavio je Borković.

Predsednik AMSS Mirko Butulija istakao je zadovoljstvo što nacionalni savez može da pomogne najboljem srpskom automobilisti i istakao da će AMSS u narednoj godini raditi pre svega na bezbednosno-preventivnim akcijama u saobraćaju i razvoju automoto sporta.

Borković je osvajanjem drugog mesta na stazi Suzuka u Japanu postigao najveći uspeh u istoriji srpskog automobilizma.

U ukupnom poretku, Borković je debitantsku WTCC sezonu završio na 14. poziciji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. decembar 2014 | 12:16

    bravo i za podrsku i za Dusana koji godinama predstavlja Srbiju u najboljem svetlu!

  • Deki

    30. decembar 2014 | 13:04

    Bravo Borko! Sledece sezone vise podijuma da gledamo

  • branko

    30. decembar 2014 | 12:24

    Bravo Duco! Idemo dalje jako i brzo. Pozdrav iz Nisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA