Novak bi mogao da napravi najjači fudbalski turnir na svetu! Igrali bi Real, Milan, Zvezda i Boka!

Ovo su timovi za koje najbolji srpski teniser navija, a nema sumnje da bi to bio veliki spektakl

  • 26

Zamislite fudbalski turnir na kojem bi učestvovali Real Madrid, Milan, Boka Juniors, Crvena zvezda, Monako i Benfika. Sasvim moguće, ukoliko se Novak Đoković ''prihvati'' organizacije.

Poznato je da je najbolji svetski teniser veliki navijač ova četiri kluba što je više puta isticao. Poslednji put upravo večeras kada su Real i Milan odmerili snage u Dubaiju.

- Volim da se opuštam uz fudbal, a navijač sam i jednog i drugog kluba - istakao je Đoković u poluvremenu ovog meča nakon što je pokazao fudbalsko umeće koje je zadivilo Bejla i Benzemu.

Đoković je 2012. godine bodrio Rosonere na meču sa Arsenalom kada je dobio potpisani dres Zlatana Ibrahimovića, a Milan je tada deklasirao goste sa 4:0.

- Presrećan sam što je moj tim ovako igrao, svi navijači Milana su imali sjajno veče. Nemam puno vremena da pratim omiljeni tim, ali srećan sam što nisam imao nikakvih obaveza pa sam mogao da dođem i podržim Milan - rekao je tada Novak na San Siru.

Srpski teniser je, takođe, krajem 2013. godine posetio slavni argentinski klub Boku Juniors. Klub za koji gaji određene simpatije.

- Uživao sam u obilasku Boka Juniors stadiona koji stvarno izgleda spektakularno. Kao veliki poštovalac fudbala, zahvalan sam ljudima iz Boke  što su mi poklonili njihov dres koje ću sa zadovoljstvom poneti kući kao sećanje na ovo lepo putovanje - rekao je Nole u novembru 2013. godine.

O ljubavi prema Crvenoj zvezdi izlišno je govoriti. Iako je ponikao u Partizanu, Đoković nikada nije krio da je velii navijač Zvezde. Nekoliko puta je igrao egzibicione mečeve u crveno-belom dresu,a stizao je i da odgleda mečeve košarkaške sekcije u Areni.

- Cela Srbija zna za koga navijam - govorio je Nole svojevremeno.

Tu su još i Monako i Benfika. Poznato je da Đoković živi u Monte Karlu i logično je da podržava lokalni klub, koji ga je  pozvao da izvede počasni udarac u meču sa Klermonom. Pre nekoliko godina, Novak je osvojio turnir u Eštorilu i tada je na poklon dobio dres Benfike.

Nema sumnje da bi turnir klubova za koje Novak navija izazvao veliku pažnju, a možda bi i sam teniser mogao da odigra po nekoliko minuta za sva četiri tima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    30. decembar 2014 | 23:13

    ..XXAAXXAA..nole fenomen,osim sto navija za 4 SUPER-SHAMPIONA,ali u DUGOVANJU,sto u evricima,sto u dolarima(real oko 600 000 000,a fk cz preko 60 000 000...),navija i za 4 fudbalska tima ISTOVREMENO,STO JE ZA MENE NESHVATLJIVO I NEZAMISLIVO DA OSIM MOGA PARTIZANA NAVIJAM ZA JOS NEKI TIM..!!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!..Ali..

  • grobar do koske

    30. decembar 2014 | 23:20

    ..i svi rent-a-kar navijaci cz navijaju za po nekoliko timova,zato su GROBARI UNIKATNI,FENOMENALNI,JEDINSTVENI,NAJODANIJI I NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU-SAMO PARTIZAN U SRCU I NIKO VISE !!!,,Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • grobar do koske

    30. decembar 2014 | 23:17

    ..takvi ste VI,istovremeno navijate za PO nekoliko razlicitih timova,bez problema,malo za CZ,malo za FMP,malo i za OFKbg,za OLI...KOS,Galatu...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA