Aerodrom ''goreo'' zbog povratka Toresa u Atletiko (VIDEO)

El Ninjo se vratio kući i igraće u Atletiku do 2016. godine kao pozajmljen igrač Milana

  • 0

Navijači Atletika priredili su spektakularan doček za Fernanda Toresa na aerodromu u Madridu, nakon što je dogovoreno da poznati fudbaler ponovo obuče dres aktuelnog prvaka Španije.

Toresa je na aerodromu, pored mnogobrojnih novinara, dočekalo na desetine pristalica Atletika, koji su pokazali da ga nisu zaboravili i da željno čekaju njegov povratak na teren stadiona Visente Kalderon.

Svojevremeno najbolji igrač popularnih "jorgandžija" i državni repezentativac igraće na pozajmicu za Atletiko do juna 2016. nakon što je italijanski Milan otkupio njegov ugovor od Čelsija.

Tridesetogodišnji "El ninjo" nosio je dres Atletika od 2001. do 2007. i na 244 utakmice postigao 91 gol.

Potom je sa velikim uspehom igrao za Liverpul, a 2011. godine angažovao ga Čelsi za rekordan transfer Premijer lige od 60 miniona evra.

Čelsi je ove sezone pozajmio Toresa Milanu na dve godine, ali je za roso-nere postigao samo jedan gol na 10 utakmica u Seriji A, pa je prosleđen Atletiku u kojem je i ponikao. Tores je za reprezentaciju Španije odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA