Tores napokon otkrio zašto je otišao iz Liverpula!

Španski reprezentativac priznao da je jedini razlog odlaska na Stamford Bridž 2011. godine bila glad za trofejima

  • 4

Karijera Fernanda Toresa je u silaznoj putanji otkako je otišao iz Liverpula i pojačao Čelsi. Nije bio isti onaj El Ninjo na Stamford Bridžu, prodat je Milanu, a sada je na pozajmici u Atletiko Madridu.

Nikome nije bilo jasno zašto je Tores 2011. godine napustio Redse i za 50 miliona funti prešao u Čelsi, ali je Španac po povratku na Vinsente kalderon odlučio da progovori.

- Za mene su godine u Čelsiju bile neverovatne. Čelsi mi je dao ono to Liverpul nije. Trofeje. Osvojio sam LŠ, LE i FA Kup. Sve što sam hteo osvojio sam sa Čelsijem, a s Liverpulom ne bi nikada - jasan je bio Tores.

Želje su mu se ispunile u Londonu, kao i povratak u Atletiko jer je svojevremeno priželjkivao da ponovo obuče crveno-beli dres.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sb.sb

    31. decembar 2014 | 09:49

    zato si i propao kao fudbaler i ne možeš da daš gol ni u smešnoj Seriji A a kamoli sad u Primeri

  • Pera

    31. decembar 2014 | 11:50

    Liverpul i Totenhem su najsmesnije ekipe u engleskoj, trose kao sumaniti, a rezultata nigde. Zna se, ako hoces trofej ides u Manchester UTD ili Chelsea, nekad je bio i Arsenal, ali se i oni polako pridruzuju Liverpulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA