TRENERI ODLUČILI: Ivković treći najbolji u Evroligi!

Posle ankete sprovedene među trenerima evroligaških klubova srpski stručnjak je na trećem mestu na listi najboljih stručnjaka u takmičenju

  • 1

Kao što u mnogi učinili tako je i Evroliga odlučila da napravi osvrt na godinu koja polako ostaje za nama. Čelnici najjačeg košarkaškog takmičenja su zato odlučili da sprovedu anketu među svim trenerima koji su vodili timove u prvoj fazi u potrazi za određenim odgovorima.

Tako su stratezi evroligaša birali najneugodnijeg protivnika, davali prognoze za fajnal for ove godine, birali timove koji su nabolji za gledanje, najbolje trenere... Upravo za nas je možda i najzanimljivije koga su kolege izabrale za najboljeg šefa stručnog štaba u prvoj fazi.

Na prvom mestu se očekivano nalazi čovek koji sa klupe vodi jedini neporaženi tim ove godine, Dimitris Itudis koji rukovodi igrom CSKA iz Moskve, dok je na drugom mestu Ćavi Paskval trener Barselone. Na trečoj poziciji je legenda košarke Dušan Ivković koji predvodi Anadolu Efes ove godine u Evroligi i pokušava da stigne do svoje treće titule šampiona Evrope.

Kada su u pitanju najeugodniji protivnici, na prvom mestu su moskovski "armejci", a druga dva zauzimaju timovi koje ćemo gledati protiv Crvene zvezde, Real Madrid i Barselona. Kada su u pitanju predviđanja za fajnal for takođe su ove tri ekipe glavni favoriti za plasman na završni turnir, dok se za četrvtu poziciju podjednake šanse daju Fenerbahčeu i Olimpijakosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveno bijela Krajina

    31. decembar 2014 | 15:07

    Imamo novu farsu, je**cemo i real i barsu ! ZVEZDO ZGAZI IH SVE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA