Ovih pet fudbalera ne želite da sretnete u novogodišnjoj noći!

Znamo da očekujete ludi provod u noći koja je pred nama, ali ne verujemo da biste bili voljni da se nađete u društvu ovih momaka u najveselijoj noći, jer nikada ne znate u kom smeru će vas sve to odvesti

  • 8

Novodišnja noć je pred nama. Znamo da se svi premate za doček Nove godine i očekujete nezaboravan i lud provod, što vam mi od srca želimo, ali smo ovde pre svega da vas upozorimo. Ukoliko imate svoje limite ludila preko kojih ne želite da pređete, onda vam toplo preporučujemo da izbegnete susret sa sledećih pet fudbalera.

1. Erik Kantona

Čuveni Francuz koga pamte stariji ljubitelji fudbala važio je za vrhunskog igrača, ali problematičnog temperamenta sklonog incidentima. Za one koji ne znaju ili su zaboravili reći ćemo samo da je nokautirao navijača protivničkog tima "maj geri" udarcem, tako da bi bilo dobro da ga zaobiđete.

2. Džoi Barton

Prgavi Englez koji ni sam ne zna koliko puta je bio suspendovan u svojim klubovima. Tuča sa saigračima na treningu za njega nije novost, a da zna da bije najbolje dokazuje lice Osmana Daboa. Tako da bi u novogodišnjoj noći mogao i vama da priđe i da govori kako je bolji čovek od vas samo da izazove kavgu, a onda posle svega da negira svoju krivicu.

3. Alan Širer

Legenda ostrvskog fudbala koja ume ponekada da bude poprilično iritantna i dosadna, žargonski rečeno "smarač". On će biti onaj lik koji će vam cele večeri pričati o sebi, svojim golovima i uspesima, a vi ćete sigurno u jednom trenutku poželeti da ga nokautirate.

4. Roj Kin

A šta tek reći o ovom čoveku? Beskrupulozan, zlopamtilo i kostolomac. Ne daj Bože da mu vi ili neko od vašeg društva pomene slučajno priču o tome kako je Ingeu Halandu slomio nogu, teško vama. Ne znamo stvarno ko bi mogao da vam pomogne da se izvučete samo sa lakšim telesnim povredama.

5. Mario Baloteli

Za kraj smo vam naravno ostavili kralja žurki i sigurno previše ludog provoda. Ne zaboravite da je zapalio svoju kuću vatrometom koji je zapalio u dnevnoj sobi, tako da sigurno ga ne bi trebalo zvati na kućne žurke, a ko zna kog još keca krije u rukavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA