Nije teško pogoditi na koga misli košarkaš Reala: Zaustaviti "velikog čoveka"!

- Cela Evroliga govori o njemu - rekao je Andres Noćioni

  • 8

Košarkaši madridskog Reala će na samom početku 2015. godine imati za protivnika Crvenu zvezdu u Top 16 fazi Evrolige i prepoznatljivu, "Kombank arenu".

Igrač "kraljevskog" kluba Andres Noćioni je vrlo plastično (i simpatično) objasnio kog igrača crveno-belih Real treba prvo da zaustavi.

VREME JE ZA RUŠENJE KRALJA: Zvezda spremna da iznenadi Real!

- Moramo da zaustavimo "velikog čoveka", što cela Evroliga govori o njemu - rekao ej Argentinac, aludirajući na Bobana Marjanovića.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Dominantan je u reketu, odlično igra. Probaćemo da ga oteramo iz reketa, ali nije on njihovo jedino oružje. Zvezda igra sa mnogo energije i posebno je jaka na domaćem terenu - rekao je iskusni Noćioni.

- Nadam se da možemo da počnemo godinu velikim trijumfom. Ovde u Beogradu uvek je teško pobediti.  Zvezda je sjajan tim, navijači su odlični i očekujem interesantnu utakmicu. Uvek je bolje kada je puna dvorana, lepo je to videti - poručio je Noćioni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • љути четник

    2. januar 2015 | 11:55

    Svaka cast svaki rival se postuje

  • Iznenadjenje

    2. januar 2015 | 13:50

    Bilo bi idealno kada bi ih zato iznenadili sa naše dve turbine Jakom i Kalinom.Ceo fokus je na Bobiju,zato bi idealno bilo da ih od starta terorišu kako oni znaju Kalinić i Blažič.

  • Neko

    2. januar 2015 | 13:14

    Navijam za partizan,ali kad se igraju medjunarodni mecevi uvek navijam za Zvezdu.Napred Bobi rasturi ih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA