Jeste bila egzibicija, ali je l' moralo ovako? Đoković furiozan na startu 2015. godine!

Srpski teniser lako je izašao na kraj sa Vavrinkom na egzibicionom duelu, u Abu Dabiju

  • 8

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković u strašnoj formi je ušao u Novu godinu što je i dokazao na egzibicionom meču u Abu Dabiju protiv Stena Vavrinke. Furiozan je bio Srbin i lako pobedio 2:0 u prvom meču u 2015. godini.

Vavrinka je ušao u meč pokušavajući agresivnom igrom da poremeti srpskog igrača, ali je ovaj odoleo i sačekao pravu priliku da napadne. To se dogodilo u četvrtom gemu kada je sa nekoliko odličnih riterna napravio prvi brejk, a posle toga je vrlo lako došao do vođstva 5:1.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Novak je u jednom momentu zabrinuo svoje navijače kada je prilikom proklizavanja povredio palac, ali se ispostavilo da je to bila samo mala oderotina, pa je nakon doktorske pomoći nastavio meč.

Inače, publika se u tim trenucima silno provodila, jer dok je lekar pomagao Đokoviću, ovaj se sjajno zabavljao, a Vavrinka je igrao protiv skupljača loptica.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prvi set je bio ubrzo gotov 6:1, a po sličnom scenariju se razvijao i drugi. Švajcarac je imao dve brejk lopte na samom startu, ali ih nije iskoristio, a onda je Novak preuzeo stvar u svoje ruke i lako došao do brejka, da bi laganom i sigurnom igrom osvojio i ovaj deo meča 6:2.

Inače posle ovog egzibiconog turnira, Đokovića očekuje učešće na turniru u Dohi, a onda Australijan open.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA