RADONJIĆ: 14 izgubljenih lopti protiv Reala je sjajno!

Trener crveno - belih košarkaša izvukao nekoliko pozitivnih stvari što bi moglo da bude škola za ubuduće za njegove pulene

  • 10

Iako su košarkaši Crvene zvezde izgubili od Reala rezultatom 79:72, trener crveno-belih Dejan Radonjić je izvukao nekoliko pozitivnih stvari što bi moglo da bude škola za ubuduće za njegove pulene.

- Dobro smo krenuli u meč, odbranom smo pokušali da iskontrolišemo napadački tim sa ogromnim iskustvom, ne treba trošiti reči o njima. Držali smo se dosta dobro, iako je u napadu bilo situacija koje smo mogli da rešimo bolje. Imali smo rezultatsku neizvesnost i kada je izgledalo da će ostati tako neko vreme, oni su napravili razliku. Ni izmene, ni tajm-aut nisu uspeli da nas vrate. Borili smo se do kraja, što je prirodno, ekipa to radi, ne predajemo se iako nismo bili puno u ovakvim situacijama - rekao je Radonjić i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ima elemenata koje možemo da komentarišemo da li smo mogli bolje, ali kada se razmisli sa kim smo igrali, a da smo mi najmlađi tim, prirodno je da se takve stvari dešavaju. Trebalo bi da učimo i nastavimo da radimo. Hvala publici koja je bila sa nama i nadam se da će tako biti i na narednoj utakmici u Areni.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na broj izgubljenih lopti protiv Kraljevića.

- Mislim da je 14 izgubljenih lopti sjajno protiv Reala, izgledalo da je deo lošije, ali ako smo realni, imali smo motivisan Real, došli su da igraju da u ovom ambijentu u kojem ti igrači mogu da rade. Nešto je bilo to, ali je bilo situacija gde nismo mogli bolje da odreagujemo. Ali, potrebne su nam ovakve utakmice da bi nervoza bila manja ili da je ne bude - istakao je Radonjić, a potom nastavio:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nema slabih, moguće da je Real najbolji, ne treba analizirati sada sve. Trudićemo se da damo sve od sebe, da li će biti dovoljno ili ne, napravili smo podvig do Top16, treba da uživamo, bez obzira da li smo mogli bolje ili slabije. Ovo je prilika da napravimo analizu i budemo još bolji, da na svakom sledećem meču pokušamo da pobedimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    2. januar 2015 | 22:27

    ...Nemam reci,kojima bih opisao svoju srecu i zahvalnost,sto postojis i sto bas ti vodis kkfmpczbgzeleznik sa OVOLIKO USPEHA I POSVECENOSTI..HVALA TI "KRALJU" i NASTAVI OVAKO !!!...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Odslusaj stari hitic-pesmicu Mein Teil,opusti se i uzivaj !

  • BEN DELIJA

    2. januar 2015 | 22:46

    IMAO SAM UTISAK DA SU NAM IGRACI IZGORELI U ZELJI DA SE STO BOLJE SUPROTSTAVE REALU ZA ARENU SE NE SIKIRAJ BICE PUNA A ZA REAL JAK I SA OVAKVIM SUDJENJEM . . .

  • miki

    3. januar 2015 | 18:37

    Na ovim prostorima nikad gori trener nije bio.Čak je i Lukajić za njega vrh.Radonjiću uključi snimak pa ako možeš da učiš na svojim greškama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA