Vujošević brani trenera FK Partizan! Fudbalski klub da pomaže i košarkašima! (VIDEO)

Predsednik JSD i trener košarkaškog tima izjavio je da deluje neozbiljno da se menja trener koji postiže uspehe poput Marka Nikolića

  • 19

Iako je uprava Partizana poslednjih dana uveravala da Marko Nikolić od samog početka rada novog rukovodstva ima podršku, prvi čovek sportskog društva i trener crno-belih košarkaša Duško Vujošević ima potpuno drugačije viđenje čitave te situacije.

Strateg košarkaškog tima je rekao da se nada da će fudbalski klub pomagati ostale klubove iz porodice crno-belih.

- Zdrav fudbalski klub bi mogao da bude grana i osnova na koju mogu da se oslone i ostali članovi sportskog društva, pre svega košarkaški klub. Nisam pravnik i nisam znao mehanizme izbora, ali želim im da dobro vode fudbalski klub - rekao je Vujošević na konferneciji za medije u hali Pionir.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je dodao da je neozbiljno menjati trenera, pod čijim vođstvom je Partizan stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Vujošević je istakao da ne želi da komentariše način na koji je nova Uprava preuzela klub iz Humske.

- Mene kao predsednika Sportskog društva interesuje da oni odgovorno i beskompromisno rade taj posao, kao pravi partizanovci. Ne znam da li će da pomognu KK Partizan. Vidim da su zauzeli poziciju da sačuvaju tim tokom prelaznog roka, što je za pohvalu, da je uvedeno grejanje na stadion, ali ne bi trebalo da se tu stane. Nadam se da i druge stvari koje su obećali neće biti ''Beograd na vodi'', nego da će se realizovati - zaključio je Vujošević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. januar 2015 | 20:54

    Tako je Dule ! Partizan je najuspesnije Sportsko drustvo na Svetu !!! SVI ZA JEDNOG-JEDAN ZA SVE !!!..A ne kao u fk"Devastirani",svi za terzu,terza za sebe..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Mikec

    3. januar 2015 | 17:22

    Haha, bravo Dule. Samo diskretno

  • Roto Koš-Fmp-Beograd-Diva-Idea-Knez petrol-prodato Kosovo-czv

    3. januar 2015 | 20:50

    Sto se rentirani navijaci javljaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA